Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tânăr de 19 ani surprins de radar cu 152 km/h în loc de 70! Ce măsuri au luat poliiștii din Timiș

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
28.4 ° C
29.1 °
27.9 °
45 %
6.2kmh
0 %
vin
31 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
27 °
mar
28 °

Ieri și astăzi, 12, respectiv 13 decembrie 2014, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza judeţului Timiş, în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere grave, în special a celor produse pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză, consumului de alcool şi droguri.

Activităţile fac parte din Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (T.I.S.P.O.L.), iar la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul B.C.C.O. Timişoara – Serviciul Antidrog, așa cum v-am informat și în materialul unde notam că aceștia au ”capturat” și doi șoferi care transportau droguri.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat un total de 13 infracţiuni şi au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi conducerea autovehiculelor pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea sancţiunilor contravenţionale totalizând aproape 17.000 de lei.

Unul dintre cazurile care a atras atenția polițiștilor este cel al unui tânăr de 19 ani, din localitatea Teremia Mare, care a fost depistat ieri de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DJ 682, rulând cu viteza de 152 km/h pe un sector de drum cu limită legală de 70 de km/h. Oamenii legii au sancţionat contravenţional şoferul şi i-au reţinut permisul de conducere.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare