ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Politicienii mint şi în trafic: deputatul Cornel Sămărtinean şi-a amintit după o săptămână, că el a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Până la urmă, s-a aflat adevărul, dovada că minciuna, mai ales când e şi politică, are picioare extrem de scurte: deputatul Cornel Sămărtinean este cel care a lovit bărbatul de 51 de ani pe trecerea de pietoni, în data de 13 noiembrie, în jurul orei 13:00.

Deşi, inițial, la locul accidentului, parlamentarul a făcut pe prostul! Mai mult, acesta nu a fost deranjat, mai deloc, de faptul că șeful său de cabinet, Alexandru Mutruc, în deplinătatea facultăților mentale, a luat fapta asupra sa! Parodie în toată regula!

„Pilotul” PMP, pierdut în spațiu

Fără doar şi poate, pentru deputatul Cornel Samartinean, fost director al Aeroportului Timișoara, cifra 13 a fost una cu ghinion. Cu atât mai mult cu cât, în ziua accidentului rutier din vecinătatea Catedralei Mitropolitane, când a culcat la pământ un om pe trecerea de pietoni, parlamentarul venea de pe teren, chiar din mijlocul alegătorilor. Da, mai vrea încă un mandat de deputat, la alegerile din 11 decembrie 2016, nu din partea PD-L (PNL), ci PMP Timiş.

Inițial, după ce a doborât un bărbat de 51 de ani, angajat regulamentar în trecerea străzii, pe culoarea verde a semaforului, deputatul nu a recunoscut că el a condus, refuzând să facă orice declarație. Întrebat de reporterii voceatimisului.ro, de cel puţin trei ori, dacă el s-a aflat la volan, acesta s-a întors cu spatele şi a urmărit cum decurge ancheta polițiștilor.

Ai fi zis că-i cel puţin ,,Inspector Gadget”! În schimb, Alexandru Mutruc, omul de încredere al deputatului Cornel Sămărtinean, a luat vina asupra sa, declarând poliţiştilor că el se afla la volan în momentul producerii accidentului.

Acesta a fost chiar testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ, omul nu era băut. Un alt personaj care a încercat iniţial să mintă poliţiştii la faţa locului, a fost un bărbat cu barbă, ulterior aflând că se numeşte Ioan Brasneanu şi este din Arad.

Acesta a declarat că se afla în dreapta ,,şoferului”, Alexandru Mutruc şi că pietonul de 51 de ani a ţâşnit de pe trotuar direct în faţa maşini, adică, un fel de ,,sinucigaş”. FALS!!! Urmăriţi filmarea de la locul accidentului şi veţi vedea cum toţi au minţit încercând să-l protejeze pe deputatul Cornel Sămărtinean.

[responsive_youtube[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=6NynmNIwN_s]

Poveşti deputatesti

Între timp, Cornel Sămărtinean s-a dus la poliţie, însoţit de o avocată, declarând că el a condus autoturismul proprietate personală şi l-a accidentat pe bărbat.

Întrebat, ieri, de către jurnaliştii de la pressalert.ro de ce nu a recunoscut accidentul de prima oară, deputatul a dat un răspuns halucinant. „A fost un moment, o neînțelegere. Din cauza stresului, Alexandru Mutruc a apucat să spună că el a condus. A mai avut un accident înainte. Imediat ce am aflat ce le-a spus polițiștilor, am recunoscut că eu am condus. Nu am fost atent la ce le-a spus pentru că eram preocupat de starea victimei. Mi s-a luat și mie sânge. Până acum nu m-au chemat la audieri. Am deja o înțelegere cu victima, în sensul că este ok”.

Cert e un lucru: prezenţa reporterilor de la voceatimisului.ro, chiar la locul accidentului, i-au dat ,,calculele” peste cap deputatului de Timiş. După finalizarea cercetărilor de către poliţişti la faţa locului, timp în care deputatul nu a spus nimic despre faptul că el se afla la volan, ne-am deplasat la Spitalul Clinic Municipal, acolo unde se afla bărbatul accidentat.

La scurt timp a apărut şi deputatul la volanul maşini sale, dar acesta a rămas la stradă, nicidecum să intre în spital să se intereseze de starea victimei, aşa cum a declarat colegilor noștri. Într-un fel acesta era ,,preocupat de starea victimei”, dar ca acesta să nu facă plângere sau să ridice prentenţii ulterioare.

Tocmai pentru asta deputatul Cornel Sămărtinean, l-a ,,premiat” pe om, spun surse din anturajul bărbatului accidentat, cu suma de 300 euro, bineînțeles pentru tratament… că doar nu pentru Crăciun. Tot la Spitalul Clinic Municipal, Sămărtinean a avut o tentativă de înduplecare a reporterilor voceatimisului.ro, în sensul de a nu publica ştirea. Nu a ținut fenta!

Şi, tot la spital, ,,martorii mincinoşi” ai deputatului Sămărtinean, cei care iniţial au declarat poliţiştilor că Mutruc se afla la volan, iar pietonul a trecut pe culoarea roşie a semaforului, şi-au sucit brusc declaraţiile, spunându-le poliţiştilor adevărul.

Interesant este faptul că fiind vorba de un deputat, cercetările trebuiau preluate imediat de un procuror, care a lipsit cu desăvârşire de la locul incidentului şi nici ulterior nu am auzit să fi fost prin IPJ Timiş, să preia ancheta. Acum dosarul se află la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care are competența de a-l cerceta pe deputat.

Totuşi, nu am înţeles de ce Cornel Sămărtinean, nu şi-a asumat de prima dată greşeala şi a încercat să-l bage la înaintare pe Mutruc Alexandru unul dintre oamenii care se ocupă de campania lui electorală. Credem că era mult mai corect şi bărbăteşte, ca acesta să îşi asume greşeala şi să răspundă pentru faptele sale. Aşteptăm cu mare interes finalizarea anchetei în acest caz şi vom reveni cu amănunte.

Nu uitaţi:

cornel-samartinean
- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore