Robu, foc și pară: „Cer demisia întregii conduceri a RATT și a consiliului de administrație”. Ce motive are

- Advertisement -

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, i-a cerut astăzi directorului Regiei Autonome de Transport Timișoara, Ioan Goia, să demisioneze. Edilul spune că s-a săturat să aibă răbdare, să fie mințit cu privire la termenele care i se va avansează legat de punerea în funcțiune a minibuzelor, dar și că deși există infrastructura necesară unui transport decent, lucrurile nu merg deloc bine în capitala Banatului.

„Cer demisia întregii conduceri a RATT și a consiliului de administrație. O să cer AGA să se întrunească și să pună lucrurile la punct aici, pentru că ceea ce se întâmplă întrece toate limitele. Cireașa de pe tort a fost evenimentul de ieri. Să vezi vatmani care habar nu au cum se dă drumul rampei pentru persoanele cu dizibilități și conducerea să dea din umeri. Plus, sunt nemulțumit de faptul că nici acum acele minibuze nu sunt puse în funcțiune, după ce că le-am recepționat de vreo patru sau cinci luni, ele nu sunt puse în funcțiune. Ba mi se spune că sistemul de ticketing nu e funcțional, ba mai știu eu ce altceva. I-am spus domnul Goia în repetate rânduri că trebuie puse în funcțiune și fără sistemul de ticketing. Nu știu ce se întâmplă, dar am ajuns la concluzia că nici nu merită să mai stau de vorbă cu acești oameni pentru că nu respectă absolut nimic din ceea ce le cer și regia de transporturi merge din rău în mai rău”, a declarat astăzi Robu.

Nu este prima dată când Robu îi cere lui Goia să demisioneze. Precedenta solicitare de acest tip, făcută tot public, a rămas fără rezultat, căci Goia s-a făcut că nu aude, iar primarul s-a calmat. De data asta, însă, nici vorbă de așa ceva.

” Nu știu care e situația, dar acești oameni sunt iresponsabili, nu au ce căuta în funcția de directori. V-am spus cer AGA care e formată din toți consilierii locali să se întrunească și să ia aceste măsuri radicale. Nu mai merge cu vorba, trebuie luate aceste măsuri radicale, nici nu mai e cazul să se aștepte expirarea mandatului, oricum mandatele lor de directori expiră pe parcursul acesteui an. (…) Ceea ce cred este că sunt incapabili și sunt indolenți. (…) Nu se pot face comparații între domnul Nasleu și domnul Goia, domnul Goia este un manager foarte slab, nu am de ce să fac comparație”, a mai spus primarul.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img