Se închide o bandă de circulație pe strada Popa Şapcă. Cum se va circula prin zonă

- Advertisement -

Primăvara vine cu restricţii de trafic în Timişoara. Dacă zona Popa Şapcă a fost relativ decongestionată prin lărgirea străzii la trei benzi, traficul din zonă va deveni din nou greoi, asta pentru că se reiau lucările din cadrul proiectului început anul trecut în luna august, pentru lărgirea străzii şi a pasajului. Valoarea investiţiei este de 24.000.000 de lei fără TVA, iar termenul de realizare a lucrării este de un an şi jumătate.

„Se va închide o bandă de circulație pe strada Popa Șapcă între Punctele Cardinale și Popa Șapcă în dreapta înspre calea ferată pentru că se va realiza cea de-a patra bandă. Asta înseamnă că cele două benzi noi pe care le avem acuma, care la ora actuală sunt folosite în sensul de la calea ferată către mall vor fi gestionate diferit. Una din ele va rămâne cu acest sens de circulație, iar cealaltă va fi folosită în sens invers de la Punctele Cardinale către mall. Am cerut firmei să se mobilizeze ca această lucrare să decurgă cât mai repede. Să sperăm că nu intrăm în blocaje din cauza unor descoperiri arheologice dacă și vremea va fi coprespunzătoare ne putem aștepta ca în scurtă vreme să avem gata și cele două benzi în forma finală despre care am vorbit„, a explicat primarul Nicolae Robu.

Dacă lucrările de lărgire a străzii Popa Şapcă decurg ca la carte, nu acelaşi lucru se poate spune despre lărgirea pasajului. Asta pentru că atât constructorul cât şi primăria aşteaptă avize din partea CFR. „Avem toate asigurările că totul decurge în graficul angajat că se vor respecta termenele și noi nu avem temei să intervenim. Este un termen final care dacă nu este respectat conduce la penalități”, mai spus edilul.

Foto: arhivă

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Muncitorii revin la Pasajul Popa Sapca. Ce lucrari anunta primaria in zona

Șoferii care trec prin zona Pasajului Popa Șapcă vor...

Parcarea pe piste de biciclete, MODA la Timisoara. Locațiile preferate de șoferii nesimțiți

Preferă să încalce legea decât să meargă câteva sute...

Patru benzi deschise pe Popa Șapcă. Robu promite o inaugurare ca la carte la primăvară

Veşti bune pentru şoferii care circulă prin zona centrală...

Robu anunță ce lucrări mai sunt de făcut la Pasajul Popa Șapcă

Calvarul șoferilor care circulă prin zona centrală a Timișoarei...

Lucrările la Pasajul Popa Şapcă, pe ultima sută de metri. Ce promite primarul Robu

Vești bune legate de lucrările la Pasajul Popa Șapcă....

Din aceeași categorie

Categorii Populare