Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPasajul Popa Șapcă, inundat în urma ploilor

Pasajul Popa Șapcă, inundat în urma ploilor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După cum timișorenii s-au obișnuit deja, Pasajul Popa Șapcă a fost din nou inundat în urma ploilor abundente. Deși polițiștii au recomandat ocolirea pasajului, mai mulți șoferi s-au aventurat. Unii au rămas fără numerele de înmatriculare, iar alții și-au lăsat mașina în mijlocul drumului.

Marţi dimineața, șoferii care au încercat să circule prin Pasajul Popa Șapcă au avut parte de o surpriză neplăcută: apa a inundat din nou zona și a îngreunat traficul. Mai multe echipaje de poliție s-au aflat în zonă pentru a avertiza șoferii și a le recomanda să ocolească zona. Nu puțini au fost cei care s-au aventurat să treacă prin pasaj, pe propriul risc. Majoritatea șoferilor a rămas fără numere de înmatriculare la mașini.

Un caz mai aparte a fost cel al unei șoferițe ce se afla la volanul unui Jaguar, soția unui om de afaceri turc. Aceasta a ignorat recomandarea polițiștilor, pe motiv că se grăbea, dar autoturismul a cedat în urma trecerii prin pasaj. În aceste condiții, femeia a lăsat pur și simplu mașina în mijlocul drumului, pe avarii și a plecat, fără să-i pese că a încurcat circulația. Mașina a rămas în mijlocul șoselei zeci de minute până când a venit soțul femeii cu o camionetă și a tractat autoturismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare