ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara are și ea ”DN 1” al ei. NEBUNIE pe șoseaua ce leagă Lugojul de Capitala Banatului FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mini-vacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului a fost un bun prilej pentru timișoreni, de o escapadă din orașul plin de betoane și asfalt fierbine. Fie că au fost plecați în concedii mai lungi sau numai în acest weekend prelungit, o mare parte dintre ei s-au ”întâlnit” pe DN 6, între Lugoj și Timișoara, unde, duminică după-masă veneau, aproape încolonate, mii și mii de mașini.

De la munte sau chiar de la mare, de la bunici și alte rude din județ sau din țară, de la un mic și un grătar din zone mai retrase din împrejurimile orașului, mii de timișoreni s-au întors acasă și au reușit să ”blocheze” traficul rutier de pe DN 6. Astfel de blocaje au avut loc în mod deosebit în dreptul localităților Șuștra și Recaș, ultima dintre acestea fiind și ”stație” obligatorie pentru împătimții de struguri, care se vindeau pe marginea drumului.

”Înghesuială” a fost și la Izvin sau Remetea Mare, în anumite momente, ce-i drept mai puține și mai scurte decât cele amintite mai sus, însă și la această oră rămâne un mister de ce odată cu reabilitarea și lărgirea carosabilului de pe DN 6 (Drum European 70), aceste lucrări nu s-au făcut pentru largirea acestui culoar până la patru benzi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore