AcasăStiriSocialFără permis de conducere și cu mașina NEÎNMATRICULATĂ, un bărbat a fost...

Fără permis de conducere și cu mașina NEÎNMATRICULATĂ, un bărbat a fost ”săltat” de polițiștii de frontieră din Timiș

Luni, 25 august 2014, în jurul orei 17:00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni a oprit pentru control pe comunicaţia DN 59 B, un autoturism marca ”Peugeot” cu numere de înmatriculare provizorii, condus de către Bogdan V., în vârstă de 21 de ani.

Oamenii legii i-au solicitat şoferului să prezinte documentele de identitate, actele autoturismului şi permisul auto, însă tânărul a declarat că nu are documentele asupra sa. Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că Bogdan V. nu deţine permis de conducere, iar plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din 15 aprilie 2014, motiv pentru care poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente