ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fără permis de conducere și cu mașina NEÎNMATRICULATĂ, un bărbat a fost ”săltat” de polițiștii de frontieră din Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 25 august 2014, în jurul orei 17:00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni a oprit pentru control pe comunicaţia DN 59 B, un autoturism marca ”Peugeot” cu numere de înmatriculare provizorii, condus de către Bogdan V., în vârstă de 21 de ani.

Oamenii legii i-au solicitat şoferului să prezinte documentele de identitate, actele autoturismului şi permisul auto, însă tânărul a declarat că nu are documentele asupra sa. Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că Bogdan V. nu deţine permis de conducere, iar plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din 15 aprilie 2014, motiv pentru care poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore