ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alin Popoviciu a vorbit despre vizita oficială a PDL în Germania. Vezi ce i-a promis Merkel!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alin Popoviciu, deputat PDL, a povestit astăzi, la conferința de presă a partidului, despre vizita oficială pe care a făcut-o Partidul Democrat Liberal în germania, vizită la care a participat și CDU (Uniunea Creștin Democrată) formațiunea din care face parte și cancelarul Angela Merkel.

Din delegatia PDL, în afară de Popoviciu, au făcut parte prim-vicepreședinții PDL Anca Boagiu și Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreședinții PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Balan si Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costica Canacheu, secretarul executiv Radu Carp și președintele OT-PDL Sorin Moldovan.

Alin Popoviciu a povestit că au discutat cu germanii mai multe probleme legate de situația României dar și că CDU a promis că va susține gruparea democrat liberală la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în luna mai. Potrivit deputatului, Angela Merkel a făcut poze cu delegația românească, iar fotografiile vor fi folosite în campania electorală:

„Se apropie alegerile europarlamentare și după cum știți eu am făcut parte din grupul PDL, invitat la Angela Merkel. Printre lucrurile pe care le-am făcut acolo, a fost să facem poze cu Cancelarul Germania. Doamna Merkel ne-a oferit acordul ei sa putem folosi pozele in campania electorală ce va începe în curând. Mai mult, ea a zis că e dornică să colaboreze cu PDL.”

Popoviciu a spus că în afară de întâlnirile cu Merkel, gruparea democrat-liberală a purtat discuții și cu strategii de campanie care o consiliază pe cancelar și că aceștia îi vor ajuta și pe pedeliști să câștige alegerile europarlamentare din mai.

„În afară de discuțiile cu Angela Merkel am mai avut întâlniri cu strategi de campanie ai doamnei cancelar, care ne vor ajuta să câștigăm scorul pe care ni l-am propus, adică undeva peste 20%. În continuare am discutat despre posibilitatea ca federalismul din Germania se se aplice și în România. În acest sens, PDL va avea în curând o propunere, la nivel de Guvern, de descentralizare similară cu cea din Germania care să fie potrivită pentru țara noastră.”

Pedeliștii au participat și la o întâlnire cu Bernd Fabritsius, președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania:

„Am vorbit și despre cum se face finantarea partidelor politice din Germania și ce diferă față de România. Apoi am avut o întâlnire cu Bernd Fabritsius, singurul parlamentar german de origine romană din Budestag, președintele Asociației Sașilor din Transilvania, organizatie care are se ocupă de peste 400.000 de sași. După ce am vorbit cu dânsul vă pot spune că minoritatea cea mai bine integrată din Germania sunt românii.  Românii sunt minoritatea cu cea mai mică rată de șomaj, cei mai multi dintre ei lucrează și sunt foarte bine pregătiți,  calificările cu care vin din țară e foarte bună și tocmai din acest motiv sunt foarte căutați. Nu este cum tot auzim, că sunt mulți țigani care fură. Cu ocazia aceasta am discutat și despre integrarea romilor.”

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore