Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDupă 17 vine 18! Nesimţirea celor Pret-a-Manger nu cunoaşte limite. Încă o...

După 17 vine 18! Nesimţirea celor Pret-a-Manger nu cunoaşte limite. Încă o amendă pentru comercializarea băuturilor alcoolice

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat din nou verificări la societăţile comerciale care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul Campusului Universitar şi care sunt obligate să respecte prevederile HCL 193/2012 referitoare la condiţiile de desfăşurare a activităţilor comerciale, de alimentaţie publică sau prestări servicii în zona delimitată.

Şi de această dată s-a constatat că angajaţii societătii comerciale Illinois Com SRL nu respectă prevederile din actul normativ care se referă la comercializarea de băuturi alcoolice în perimetrul Campusului.

Societăţii i-a fost întocmit un nou proces-verbal de sancţionare în valoare de 2.500 lei, acesta fiind cel de-al 18-lea primit de această firmă, ultima sacţiune datând de mai puţin de două săptămâni, când aceiaşi poliţişti locali i-au amendat pentru acelaşi motiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare