Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăBalint Petrescu, un necunoscut, este candidatul PDL pentru Colegiul 3 Camera Deputaților

Balint Petrescu, un necunoscut, este candidatul PDL pentru Colegiul 3 Camera Deputaților

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Surpriză la anunțarea candidatului PDL pentru Colegiul 3 Camera Deputaților. Deși inițial era considerat favorit fostul senator Gheorghe David, acesta s-a retras din cursă joi dimineața, iar în locul lui a fost ales următorul de pe listă, unul din cei mai vechi democrat-liberali din Timiș, Petrescu Balint, un nume anonim pentru electoratul timișorean. Se pare că membrii de conducere a Partidului Democrat Liberali nu doresc să câștige alegerile din 25 mai.

Pe situl personal, Balint are numai cuvinte de laudă pentru propria persoană, vorbind despre sine chiar la persoana a treia: „Atunci când sunt faţă în faţă cu mine, eu văd un părinte, un soţ, un om harnic, un întreprinzător, un bănăţean. Aceasta este definiţia unui întreg. ”

Oficial, din puținele informații disponibile pe internet, Petrescu Balint este absolvent al Liceului de Construcții din Timișoara și, ulterior, a Facultății de Construcție. În 1992 a înființat societatea Integral Com SRL, firmă care se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusive orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. A intrat în PD (mai târziu PDL) în 1995. Este membru al Bisericii Baptiste.

Neoficial, cei care îl cunosc își aduc aminte că, înainte să fie un prosper om de afaceri și un candidat anonim, Balint Petrescu a fost proprietarul unui bar aflat la demisolul fostului sediu al PDL Timiș de pe strada Victor Babeș. Gurile rele zic că atunci a legat Petrescu legături de prietenie cu membrii Partidului Democrat Liberal.

Cât despre decizia de a candida, democrat liberalul scrie pe pagina sa de internet: „Am stat mereu departe de ideea de a face din politică o meserie. Astăzi, m-am hotărât să mă implic mai mult pentru că îmi dau seama că vocea mea contează, pentru că refuz să mai rămân pasiv şi doresc să îmi aduc contribuţia prin experienţa acumulată dea lungul anilor în formarea şi consolidarea unui stat demn. Ţara mea a făcut multe pentru mine şi acum e timpul să fac şi eu ceva pentru ea, pentru copiii noştri care trebuie să rămână alături de noi, în loc să aleagă o viaţă printre străini.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare