AcasăStiriPoliticaAdrian Diaconu, președintele PPDD Timiș, acuză puterea de promisiuni electorale neonorate

Adrian Diaconu, președintele PPDD Timiș, acuză puterea de promisiuni electorale neonorate

Unul din aceste proiecte constă în reducerea TVA cu 19%. „Actuala putere ne-a obişnuit deja cu promisiuni electorale neonorate. După ce au promis reducerea TVA-ului înainte de a ajunge la putere şi nu s-au ţinut de cuvânt, acum încearcă din nou să-i amăgească pe cei încercaţi de greutăţi cu încă o promisiune- “electoRata”, care nu face altceva decât să pună pe poziţii antagonice categorii ale populaţiei… Noi le amintim celor aflaţi la putere că PP-DD susţine printr-un proiect legislativ reducerea TVA la 19 %. Vrem să vedem cum îşi vor argumenta cei de la putere un eventual vot negativ în plenul Camerei Deputaţilor!” a declarat președintele PPDD.

Un alt proiect refuzat de „Centru” este cel privitor la introducerea unei ecotaxe pentru pet-uri și spray-uri, cu rolul de a descuraja abandonarea în mediu și încurajarea colectării și reciclării. Potrivit lui Diaconu, acest proiect le demonstrează celor din executiv că, dincolo de super-accizări și super taxări ale populației, există metode mai curate și cinstite de a aduce bani de la buget.

Încă un proiect trimis de deputat și refuzat de comisii se referea la eliminarea unor discriminări în cazul taxelor consulare percepute cetățenilor români pentru diverse servicii : „Acest proiect era menit și să le ridice de pe umeri muncitorilor români din afara țării, încercați și ei de criza economică, povara unor supra-taxări, după ce economia noastră s-a bazat ani la rând pe banii trimiși de ei acasă!” susține Diaconu.

Nu în ultimul rând, președintele PP-DD consideră importantă introducerea coplății pentru abuz de alcool și stupefiante în cazul celor care beneficiază de tratament în serviciile de urgență  pentru  excesele etilice sau ale consumului de halucinogene.

„Nu este moral ca din tot-mai puținii bani pe care îi strângem cu greu de la noi toți, să finanțăm inconștiența și iresponsabilitatea unora! După cum am propus în proiect, credem că cei tratați pentru exces de alcool și droguri ar trebui să plătească la ieșirea din spital 500-1000 de lei sau să efectueze 50-100 de ore de muncă în folosul comunității!” a declarat deputatul.

Deși pentru toate aceste proiecte avizul comisiilor a fost negativ, deputatul PPDD este optimist și speră într-un vot pozitiv în plenul Camerei Deputaților.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente