Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

UNPR, niciun pas înapoi!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Progresiştii sprijină ferm guvernul

Liderul UNPR, care nu a ieşit la poza după primul tur, când Ponta avea un avans de zece procente, dar a avut tăria să o facă în momentul anunţării înfrângerii, rămâne un suporter ferm al actualului guvern. UNPR anunţa printr-un comunicat că susține continuarea guvernării în această formulă politică “reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta și pentru Executivul pe care acesta îl conduce”. Progresiştii îşi manifestă respectul faţă de opţiunile tuturor alegătorilor şi ţin să atragă atenţia că, în ceea ce îi priveşte, și-au făcut datoria în deplin respect față de instituțiile statului. ”În acest sens, dovadă stă și modul în care Ministerul Afacerilor Interne – portofoliu deținut de președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea – a organizat și a asigurat desfășurarea alegerilor pe teritoriul României. Prin măsurile dispuse de vicepremierul pentru securitate națională, alegerile pentru Președintele României s-au desfășurat într-un climat general de normalitate, fără evenimente care să pună în pericol siguranța cetățenilor sau legalitatea exercitării votului, astfel încât acestea au reflectat întocmai voința românilor”, se arată în comunicat.

“Un reper în politica şi un aliat de încredere”

Contactat telefonic, deputatul UNPR Adrian Diaconu explica poziţia partidului: “am fost şi rămânem parteneri într-o alianță care a pierdut o luptă. Dar războiul e lung şi vom câștiga dacă rămânem serioşi şi uniţi. Sunt convins că prin puterea exemplului personal, dat începând cu președintele partidului, domnul vicepremier Gabriel Oprea şi până la ultimul militant, vom convinge şi pe cei mai exigenţi critici că am devenit un reper în politica românească şi totodată un aliat de încredere”. Progresiştii susţin că Victor Ponta a câștigat alegerile în 87% din cele 69 de localități conduse de primari UNPR şi că îşi respectă cuvântul dat, “așa cum întotdeauna a sprijinit până la capăt guvernele din care a făcut parte, în concordanță cu așteptările propriilor alegători”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu, a împușcat doi iepuri deodată....

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...