Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UNPR, niciun pas înapoi!

- Advertisement -

Progresiştii sprijină ferm guvernul

Liderul UNPR, care nu a ieşit la poza după primul tur, când Ponta avea un avans de zece procente, dar a avut tăria să o facă în momentul anunţării înfrângerii, rămâne un suporter ferm al actualului guvern. UNPR anunţa printr-un comunicat că susține continuarea guvernării în această formulă politică “reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta și pentru Executivul pe care acesta îl conduce”. Progresiştii îşi manifestă respectul faţă de opţiunile tuturor alegătorilor şi ţin să atragă atenţia că, în ceea ce îi priveşte, și-au făcut datoria în deplin respect față de instituțiile statului. ”În acest sens, dovadă stă și modul în care Ministerul Afacerilor Interne – portofoliu deținut de președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea – a organizat și a asigurat desfășurarea alegerilor pe teritoriul României. Prin măsurile dispuse de vicepremierul pentru securitate națională, alegerile pentru Președintele României s-au desfășurat într-un climat general de normalitate, fără evenimente care să pună în pericol siguranța cetățenilor sau legalitatea exercitării votului, astfel încât acestea au reflectat întocmai voința românilor”, se arată în comunicat.

“Un reper în politica şi un aliat de încredere”

Contactat telefonic, deputatul UNPR Adrian Diaconu explica poziţia partidului: “am fost şi rămânem parteneri într-o alianță care a pierdut o luptă. Dar războiul e lung şi vom câștiga dacă rămânem serioşi şi uniţi. Sunt convins că prin puterea exemplului personal, dat începând cu președintele partidului, domnul vicepremier Gabriel Oprea şi până la ultimul militant, vom convinge şi pe cei mai exigenţi critici că am devenit un reper în politica românească şi totodată un aliat de încredere”. Progresiştii susţin că Victor Ponta a câștigat alegerile în 87% din cele 69 de localități conduse de primari UNPR şi că îşi respectă cuvântul dat, “așa cum întotdeauna a sprijinit până la capăt guvernele din care a făcut parte, în concordanță cu așteptările propriilor alegători”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore