ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO : Deputatul Adrian Diaconu a luat parte la un Comitet Parlamentar la Budapesta. „Îi sugerez primarului Robu să facă un drum până acolo”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

adrian diaconuDeputatul PP-DD de Timiş, Adrian Diaconu, a luat parte la întâlnirea Comitetului Parlamentar al CEI – PD pe tema „Diversitatea a determinat creativitatea ca potenţial cheie pentru garantarea creşterii economice a regiunii noastre şi instrument de bază pentru dezvoltarea susţinută a statelor membre CEI”, desfăşurat la Budapesta în perioada 23 – 25 aprilie, având ca sugestie pentru primarul Timişoarei – Nicolae Robu – o vizită în capitala Ungariei, pentru ca edilul-şef al capitalei Banatului să „ia lecţii” de la vecini.

Diaconu, care a condus delegaţia Parlamentului României la acest eveniment, şi-a conturat expunerea în jurul ideei că noţiunea de creativitate are aplicabilitate nu doar în cultură, artă sau ştiinţă, ci şi în ceea ce priveşte invenţiile ştiinţifice şi inovaţiile tehnologice. Se poate vorbi aşadar despre ideea de „economie creativă”, cu o structură multidisciplinară, bazată pe conceptul contemporan despre dezvoltarea economică. Astfel, susţinerea şi încurajarea creativităţii specifice fiecărei naţiuni poate contribui la creşterea productivităţii muncii şi la creştere economică într-o lume globalizată.

Aflat la prima sa experienţă parlamentară internaţională, ceea ce i-a indus emoţiile caracteristice unui asemenea moment, Diaconu consideră că participarea delegaţiei române la acest eveniment a fost un succes, apreciere justificată de faptul că trei din amendamentele propuse de reprezentanţii Parlamentului României au fost incluse în Rezoluţia finală a întâlnirii.

Acesta a declarat că Budapesta, ca aşezare urbană, l-a impresionat plăcut dincolo de arhitectura oraşului care nu se datorează actualei administraţii, însă există domenii care ţin exclusiv de edilii actuali, motiv pentru care îi sugerează şi primarului Municipiului Timişoara – Nicolae Robu – să facă o vizită până în capitala Ungariei. „Îmi permit să-i sugerez domnului primar Robu să facă un drum până la Budapesta, acolo unde curăţenia de pe străzi şi coerenţa în ceea ce priveşte regulamentul de publicitate stradală, de întreţinere a clădirilor istorice sunt meritele actualei conduceri a oraşului, iar acestea sunt lucruri pe care Timişoara ar trebui să le importe”.

Un alt subiect interesant, abordat de Diaconu, este legat de faptul că deputatul timişorean vrea să facă un bilanţ de guvernare al Uniunii Social Liberale. „În 18 mai am convocat o adunare a aleşilor locali ai PP-DD unde avem promisiunea că vor veni şi cei din conducerea partidului nostru pe plan naţional, prilej cu care vom face un bilanţ al unui an de guvernare USL. La un an, unui copil i se taie moţul, la noi este un bun prilej de bilanţ. Nu mai pot da vina pe altă guvernare” a adăugat Diaconu, însă pentru a vedea tot ceea ce a încercat deputatul să transmită la conferinţa de presă de vineri, urmăriţi montajul video de mai sus.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore