Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPrima jumătate a campaniei electorale s-a desfăşurat fără incidente deosebite

Prima jumătate a campaniei electorale s-a desfăşurat fără incidente deosebite

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Din punct de vedere al asigurării măsurilor de ordine şi siguranţă publică, în judeţul Timiş, prima jumătate a campaniei electorale s-a derulat fără a fi înregistrate evenimente deosebite.
Până la această dată, la nivelul judeţului Timiş au fost înregistrate nouă incidente electorale.

Cele mai frecvente aspecte sesizate au privit afişajul electoral(distrugeri, deteriorări sau furturi ale materialelor de campanie) fiind înregistrate patru infracţiuni de distrugere, trei furturi şi o ameninţare. De asemenea, poliţiştii au aplicat o sancţiune de 2500 de lei, unei persoane care a fost depistată rupând afişe electorale postate într-o intersecţie din municipiul Timişoara.

În primele două săptămâni ale campaniei electorale, în mediul urban au fost semnalate patru evenimente(Timişoara, Făget şi Recaş), iar în mediul rural cinci(Cărpiniş, Satchinez, Sînandrei, Becicherecu Mic şi Biled).

În toate dosarele penale se efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a suspecţilor, până în prezent nefiind persoane reţinute sau arestate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare