Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDeputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, despre moțiunea de cenzură: Mă aștept...

Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, despre moțiunea de cenzură: Mă aștept ca USR și AUR să voteze așa cum s-au angajat public

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea are titlul „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu!”.

Moțiunea depusă de PSD va fi citită joi de la ora 14.00, iar pe 5 octombrie va fi dezbătută și votată.

Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, spune că se așteaptă ca USR și AUR să voteze moțiunea, pentru a pune capăt haosului politic.

Moțiunea PSD va fi votată marți! Ma astept ca USR și AUR să voteze așa cum s-au angajat public. Trebuie să punem repede capăt acestui haos creat de niște partide iresponsabile care au aruncat țara în criză sanitară, economică și politică. Timișoara intră în carantină, facturile s-au dublat, prețurile au crescut enorm, în timp ce acești oameni continuă să se bată pentru ciolan. Trebuie să punem stop și să avem un Guvern care să ia cu adevarat măsuri pentru oameni”, spune deputatul Alfred Simonis.

Decizia PSD de a depune o moțiune de cenzură vine după ședință CCR, unde judecătorii Curții au stabilit că în cazul moțiunii de cenzură depuse de USR PLUS și AUR a fost încălcată procedura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare