PSD Timiş solicită retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cosmin Șandru, care a pus „bomboana de pe coliva PNL Timiş”!

- Advertisement -
PSD Timiș îşi exprimă consternarea legată de înregistrările apărute în spațiul public, în care deputatul liberal de Timiş Cosmin Şandru încearcă să determine un deputat AUR să nu voteze Moțiunea de cenzură în schimbul unor favoruri materiale.

Fapta este cu atât mai gravă cu cât se tranzacționau, în acele înregistrări, funcții şi posturi la instituții de stat, semn că liberalii se comportă ca nişte vătafi şi confundă România cu propria moşie. Mai trist decât faptul că protagonistul acestei intâmplări e un politician foarte tânăr, este că deputatul Cosmin Şandru nu a acționat pe cont propriu, ci în colaborare cu Alin Nica şi cu alți lideri ai „echipei câştigătoare”, disperați că Superman intră în şomaj politic„, transmit reprezentanţii PSD Timiş.

După scandalurile publice din PNL Timiş, această tentativă de dare de mită reprezintă bomboana de pe coliva filialei liberale, mai spun social democraţii.

PSD Timiş solicită retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cosmin Șandru, ce s-a pretat la fapte incompatibile cu etica unui parlamentar și anchetarea acestui caz de o gravitate fără precedent în politica din județul nostru. În Timiş nu se cumpără voturi, la noi politica se face altfel!„, mai transmit membrii PSD Timiş.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare