Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDe ultimă oră! Constantin Ostaficiuc s-a retras din alegerile pentru Europarlamentare

De ultimă oră! Constantin Ostaficiuc s-a retras din alegerile pentru Europarlamentare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele PDL Timiș a hotărât astăzi,  în cadrul ședinței de Birou Permanent Județean a filialei Timiș, să se retrage din competiția pentru un fotoliu european. Potrivit comunicatului, Ostaficiuc a luat această decizie după ce s-a consultat cu avocații săi, care l-au apărat în procesul de contestare a deciziei ANI privind conflictul de interese.

Vă reamintim că Agenția Națională de Integritate s-a autosesizat că preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, este în conflict de interese, deoarece în calitatea sa a acordat unei societăţi la care sunt acţionare soţia sa şi fiica concesiunea unei parcele în cadrul Parcului Tehnologic şi Industrial Timişoara. Drept urmare, avocații i-au sugerat ca fiind foarte probabil ca ANI să conteste la BEC candidatura sa,  în această situație, PDL riscând să nu mai aibă lista completa și, implicit, să piardă reprezentanți în secțiile de votare din toată țara.

Liderul PDL a declarat:„Regret această situație, știu că aș fi reprezentat cu cinste România în Parlamentul European.  Înțeleg dezamăgirea colegilor mei însă doresc să-i asigur că am luat cea mai bună decizie pentru partid”, a spus  Ostaficiuc.

În încheiere, pedelistul a declarat că îl va susține de a la candidatură pe președintele Tineretului Democrat Liberal, Sorin Moldovan, reprezentant și el al regiunii de Vest.

sursă foto:enational.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Alianta 2020 USR-PLUS are INTERZIS la alegerile din luna mai. Dacian Ciolos: manevre PSD-ALDE

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, a anunțat că Biroul Electoral Central (BEC) a...

Lupta de patru ani: viceprimarul Dan Diaconu a câştigat procesul împotriva ANI care l-a declarat incompatibil

După patru ani de zile în care s-a judecat cu Agenţia Naţională de Integritate...

Primarul din Mănăştiur, pe urmele deputatului Matei Suciu. De ce a fost găsit incompatibil de ANI

Primarul comunei Mănăştiur din Timiş a fost declarat ca fiind în stare de incompatibilitate...