Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încă un pilot reprezintă Timișoara la Cupa Reșița! Gao: ”Veniți să susțineți piloții timișoreni, vor face spectacol!”

- Advertisement -

La finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă și duminică, la Reșița, are loc etapa cu numărul 3 a CNVC – competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv. Cum distanța dintre Timișoara și Reșița este una foarte mică, în comparație cu distanțele până la celelalte localități în care organizează etape de VTM, mai mulți piloți timișoreni au în plan să-și încerce norocul pe Valea Domanului.

Așa cum v-am anunțat încă de ieri, Raul Szene și Adi Ionescu, sub culorile aceleiași echipe, vor reprezenta orașul de pe Bega, însă nu vor fi singurii timișoreni la Reșița. Sergiu ”Gao” Tirla s-a decis să participe și el la cea de-a treia rundă a naționalului de viteză pe traseu montan.

”M-am hotărât să merg și eu, deși costuirle sunt enorme, iar banii proveniți din sponsorizări sunt puțini. Scot cât pot din buzunarul propriu și tot mă dau la Reșița ca să fim cât mai mulți din Timișoara. Cine știe, poate reușim să facem o figură frumoasă pe Valea Domanului, că doar de asta mergem până acolo. Sper să reușesc să termin cursa pe un loc cât mai bun, ca să fie mândri timișorenii că au reprezentanți de seamă în motorsport” ne-a mărturisit ”Gao” cu doar câteva momente înainte de plecarea spre Reșița, având deja mașina pe platforma cu care face deplasarea.

Cursa de pe Valea Domanului are loc în perioada 5 – 6 iulie 2014. Sâmbătă și duminică, circulația rutieră va fi oprită pe porțiunea de drum unde se desfășoară această etapă, între orele 7:30 și 18:00, în ambele zile de concurs. Startul se dă pe Valea Domanului – DN 58, la Km 44 + 900m, în timp ce sosirea va fi pe același drum, la kilometrul 48 + 750 de metri.

”Veniți să ne susțineți. Distanța dintre Timișoara și Reșița este de numai 105 kilometri, ceea ce înseamnă circa o oră și jumătate pe șosea. Așteptăm foarte mulți spectatori din Timișoara pentru că știu că sunt foarte mari consumatori de motorsport, iar ținând cont de faptul că în 2014 nu a fost programat Timiș Rally, este o oportunitate bună de a vedea mașini adevărate și de a trăi la intensitate maximă aceste două zile” ne-a mai spus Sergiu Tirla.

Vocea Timișului este alături de piloții care vor participa, pentru Timișoara, la Cupa Reșița, iar cu acest prilej le dorim mult succes în competiția din weekend.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore