Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportÎncă un pilot reprezintă Timișoara la Cupa Reșița! Gao: ”Veniți să susțineți...

Încă un pilot reprezintă Timișoara la Cupa Reșița! Gao: ”Veniți să susțineți piloții timișoreni, vor face spectacol!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă și duminică, la Reșița, are loc etapa cu numărul 3 a CNVC – competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv. Cum distanța dintre Timișoara și Reșița este una foarte mică, în comparație cu distanțele până la celelalte localități în care organizează etape de VTM, mai mulți piloți timișoreni au în plan să-și încerce norocul pe Valea Domanului.

Așa cum v-am anunțat încă de ieri, Raul Szene și Adi Ionescu, sub culorile aceleiași echipe, vor reprezenta orașul de pe Bega, însă nu vor fi singurii timișoreni la Reșița. Sergiu ”Gao” Tirla s-a decis să participe și el la cea de-a treia rundă a naționalului de viteză pe traseu montan.

”M-am hotărât să merg și eu, deși costuirle sunt enorme, iar banii proveniți din sponsorizări sunt puțini. Scot cât pot din buzunarul propriu și tot mă dau la Reșița ca să fim cât mai mulți din Timișoara. Cine știe, poate reușim să facem o figură frumoasă pe Valea Domanului, că doar de asta mergem până acolo. Sper să reușesc să termin cursa pe un loc cât mai bun, ca să fie mândri timișorenii că au reprezentanți de seamă în motorsport” ne-a mărturisit ”Gao” cu doar câteva momente înainte de plecarea spre Reșița, având deja mașina pe platforma cu care face deplasarea.

Cursa de pe Valea Domanului are loc în perioada 5 – 6 iulie 2014. Sâmbătă și duminică, circulația rutieră va fi oprită pe porțiunea de drum unde se desfășoară această etapă, între orele 7:30 și 18:00, în ambele zile de concurs. Startul se dă pe Valea Domanului – DN 58, la Km 44 + 900m, în timp ce sosirea va fi pe același drum, la kilometrul 48 + 750 de metri.

”Veniți să ne susțineți. Distanța dintre Timișoara și Reșița este de numai 105 kilometri, ceea ce înseamnă circa o oră și jumătate pe șosea. Așteptăm foarte mulți spectatori din Timișoara pentru că știu că sunt foarte mari consumatori de motorsport, iar ținând cont de faptul că în 2014 nu a fost programat Timiș Rally, este o oportunitate bună de a vedea mașini adevărate și de a trăi la intensitate maximă aceste două zile” ne-a mai spus Sergiu Tirla.

Vocea Timișului este alături de piloții care vor participa, pentru Timișoara, la Cupa Reșița, iar cu acest prilej le dorim mult succes în competiția din weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VSS Racing Club aduce, în 2015, încă o etapă de campionat lângă județul Timiș. La ce etapă te poți înscrie GRATUIT

Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC) ar putea avea două etape, în loc...

Vali Porcișteanu vine la Cupa Campionilor VSS! Ce surpriză pregătește pilotul timișorean ”Gao”

Ultima reprezentație a cailor-putere din plan regional are loc sâmbătă, 18 octombrie 2014, la...

Timișoreanul Raul Szene și colegul său, Sorin Botez, singurii români la etapa internațională de hillclimb, din Austria

Sâmbătă și duminică, pilotul timișorean Raul Szene și coechipierul său Sorin Botez, participă la...