Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăTitu Bojin:„Victor Ponta va fi candidatul nostru pentru prezidențiale. Îl sprijinim necondiționat!”

Titu Bojin:„Victor Ponta va fi candidatul nostru pentru prezidențiale. Îl sprijinim necondiționat!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Titu Bojin a fost prezent la finele săptămânii trecute la Orșova, unde a avut loc întâlnirea Comitetului Executiv Național PSD, dar și a liderilor social democrați și a președinților de comisii din Camera Deputaților și din Senat. Astfel, pesedistul a anunțat că Victor Ponta și-a exprimat disponibilitatea clară pentru a candida la alegerile prezidențiale din toamnă. Potrivit lui Bojin, toți liderii PSD au fost de acord și și-au reiterat susținerea pentru actualul premier.

„Am fost prezenta la întâlnirea liderilor PSD de la Orșova, unde s-a discutat foarte clar cine va fi candidatul pentru prezidențiale. Vă confirm că domnul Victor Ponta și-a arătat disponibilitatea clară pentru a candida. Trebuie să vă spun că toți colegii au fost de acord, inclusiv Mircea Geoană care a reiterat să ne punem la dispoziția echipei prim-ministrului. A rămas stabilit ca această adeziune să fie oficializată pe 1 august, atunci se va oficializa candidatura lui Ponta. Între 10-20 septembrie va fi congresul PSD, care va valida această propunere. Candidatura este foarte clara, e o susțin, ne pregătim să câștigăm alegerile pentru candidatul PSD”, a declarat Bojin.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare