Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, ”amenință” părinții care vor vota cu Ponta: Distrugeți viitorul propriilor copii

- Advertisement -

Daniel Funeriu, membru marcant al Partidului Mișcarea Populară și fost ministru al educației în perioada 2009 – 2012, ține să le mulțumească foștilor colaboratori din ministerul pe care l-a condus și să se mândrească cu ”realizările” sale, comparativ cu eșecul de care dă dovadă cel mai recent debut de an școlar, început ieri. ”Vreau să le mulțumesc foștilor mei colaboratori de la minister pentru începerea foarte bună a anilor școlari 2010/2011, 2011/2012 și 2012/2013 (ani de criză!). În mare erau aceiași funcționari ca acum. Doar acum îmi dau seama cât a fost de greu. Câteva noutăți introduse atunci: bacalaureatul corect, clasa pregătitoare, programe noi la grădiniță și clasa pregătitoare, învățământul profesional, ”Școala Altfel”, clasificarea universităților, abilitarea, criterii de promovare corecte la universități, reîncadrarea învățătoarelor, profesorii stabili pe catedrele lor la 15 septembrie, (numai) 9% dintre copii în școli fără autorizație sanitară, manualele și rechizitele pe bănci” se laudă fostul ministru.

Funeriu a postat acest mesaj pe Facebook, iar în finalul lui, fostul ministru a lansat un atac dur la adresa actualilor conducători ai ministerului și inclusiv la adresa premierului Victor Ponta. ”Noutățile anului școlar 2014/2015: fără manuale, elevi fără bac la universitate, universități finanțate discreționar, peste 25% dintre școli fără autorizație sanitară. Mulțumim Victor Viorel Ponta. Le spun părinților care îl votează pe Ponta cu toată franchețea: voi sunteți cei care distrugeți viitorul propriilor copii” a încheiat Funeriu mesajul său.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu...

Liceul Vlad Tepes din Timisoara are sase noi sali de clasa, la debut de an scolar

Elevii liceului ”Vlad Țepeș” din Timișoara încep noul an...

Liniile metropolitane M36 si M46 isi modifica orarul pentru elevii din Sanmihaiu Roman si Sag

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) şi primăriile comunelor...

Linii de transport scolar cu trasee prelungite in cartierele Plopi si Ronat, la Timisoara

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că, începând...

Din aceeași categorie

Categorii Populare