Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, ”amenință” părinții care vor vota cu Ponta: Distrugeți viitorul propriilor copii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Daniel Funeriu, membru marcant al Partidului Mișcarea Populară și fost ministru al educației în perioada 2009 – 2012, ține să le mulțumească foștilor colaboratori din ministerul pe care l-a condus și să se mândrească cu ”realizările” sale, comparativ cu eșecul de care dă dovadă cel mai recent debut de an școlar, început ieri. ”Vreau să le mulțumesc foștilor mei colaboratori de la minister pentru începerea foarte bună a anilor școlari 2010/2011, 2011/2012 și 2012/2013 (ani de criză!). În mare erau aceiași funcționari ca acum. Doar acum îmi dau seama cât a fost de greu. Câteva noutăți introduse atunci: bacalaureatul corect, clasa pregătitoare, programe noi la grădiniță și clasa pregătitoare, învățământul profesional, ”Școala Altfel”, clasificarea universităților, abilitarea, criterii de promovare corecte la universități, reîncadrarea învățătoarelor, profesorii stabili pe catedrele lor la 15 septembrie, (numai) 9% dintre copii în școli fără autorizație sanitară, manualele și rechizitele pe bănci” se laudă fostul ministru.

Funeriu a postat acest mesaj pe Facebook, iar în finalul lui, fostul ministru a lansat un atac dur la adresa actualilor conducători ai ministerului și inclusiv la adresa premierului Victor Ponta. ”Noutățile anului școlar 2014/2015: fără manuale, elevi fără bac la universitate, universități finanțate discreționar, peste 25% dintre școli fără autorizație sanitară. Mulțumim Victor Viorel Ponta. Le spun părinților care îl votează pe Ponta cu toată franchețea: voi sunteți cei care distrugeți viitorul propriilor copii” a încheiat Funeriu mesajul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare