”Nori negri” pe ritmuri de RAP. ASCULTĂ noua piesă a timișoreanului MikeF – Dark clouds

0
1488

Rapperul timișorean MIkeF a lansat în urmă cu doar câteva zile o nouă piesă, intitulata „Dark clouds”. Așa cum ne-a obișnuit, timișoreanul, pe numele său real Mihail Frățiman, rapperul a realizat noua melodie în colaborare cu artiști internațional. Cei trei colaboratori ai lui MikeF provin din țări precum SUA, Polonia și Franța.

De instrumental, aranjament și mix/master s-a ocupat același Adrian Faur, cu care colaborează de ceva vreme. ”Auzim tot mai des despre războaie, dezastre, boli, vești demoralizante. Faptul că ține de fiecare dintre noi să schimbăm asta nu e ceva nou, numai că nu se întâmplă mai nimic în direcția aceasta. Cel puțin așa văd eu. M-am gândit ca în această piesă nouă să spun ceva despre oamenii de acasă, cei care trăiesc zi de zi în teamă. Acea teamă de a-i pierde pe cei iubiți, care sunt la mii de kilometri distanță luptând pentru te miri ce ”palmă de pământ”, într-o lume necunoscută”, explică MikeF mesajul noii sale piese.

Artistul timișorean susține că faptul ca artiști precum Kwas Sollo, windchILL sau Rü Rwani au acceptat să își exprime părerea pe aceasta piesă l-a bucurat enorm, gândind că, poate, ”nu sunt singurul care gândește așa și că putem opri tot răul începând chiar de mâine”.