Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, fără gaze, în zona Circumvalaţiunii din Timişoara. E.ON Gaz are de lucru

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Alimentarea cu gaze naturale pe o serie de străzi din zona Circumvalaţiunii va fi sistată, miercuri, 7 august 2013 pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a acestora. Sistarea a fost programată pentru ora 9:00.

Timişorenii din zona Circumvalaţiunii rămân fără gaze naturala miercuri, 7 august 2013, începând cu ora 9:00. Străzile afectate sunt următoarele:
• Labirint, Ulmului, Ioan Avram;
• Timiş şi Bd. Cetăţii (porţiunile cuprinse între Calea Torontalului şi strada Amforei);
• Stelelor, Amforei şi Brânduşei (porţiunile cuprinse strada Timiş şi Bd. Cetăţii).

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 20:00.

Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare