AcasăStiriSocialO fată de 12 ani, dispărută dintr-un centru de plasament din Timișoara

O fată de 12 ani, dispărută dintr-un centru de plasament din Timișoara

Florina Varga

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sunt în alertă după ce o minoră a dispărut. Aceștia efectuează cercetări în vederea depistării copilului de 12 ani, dispărută din municipiul Timișoara încă de acum șase zile.

La 30 septembrie, în momentul dispariției dintr-un centru de plasament, Florina Soledad Varga era îmbrăcată într-o geacă de culoare roz, pantaloni blue-jeans, bluză neagră și încălțată în pantofi sport roz. Nu este prima dată când minora a părăsit centrul de plasament, însă de fiecare dată aceasta a revenit după mai multe zile.

Semnalmente: înălţime 1.60 metri, 50 de kg, păr negru, ochi căprui, faţă ovală, ten măsliniu.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente