Poliţiştii maghiari solicită ajutor omologilor timişeni. Vezi care este motivul şi cum poţi „face” 1.200 de euro de la oamenii legii din Ungaria

- Advertisement -

Autorităţile maghiare solicită sprijin poliţiştilor timişeni în vederea identificării unui bărbat suspectat de comiterea tentativei la infracţiunea de tâlhărie, pe teritoriul Ungariei.

Poliţiştii maghiari efectuează cercetări pentru identificarea unei persoane, care la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 12.30, a intrat intr-o unitate bancară, unde sub ameninţarea cu o armă neletală cu gaz, a solicitat lucrătorului toţi banii din seif, dar pentru că angajatul s-a împotrivit agresorul a părăsit banca.

Suspectul are următoarele semnalmente: înălţime 1,80-1,85 m, constituţie atletică, păr scurt, închis la culoare. La data comiterii faptei acesta purta ochelari de soare, tricou alb, pantaloni scurţi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport, de culoare albă. Precizăm faptul că bărbatul prezintă mai multe tatuaje pe corp, unul dintre acestea aflându-se pe partea dreaptă a gâtului şi pare a fi o coadă de scorpion.

Menţionăm că autorităţile maghiare oferă o recompensă în valoare de 1200 de Euro, persoanelor care pot da informaţii care să ducă la identificarea suspectului. Oricine poate da detalii cu privire la suspect, este rugat să se prezinte la sediul IPJ Timiş, bulevardul Take Ionescu, nr 44-46, sau să sune la numărul de telefon 0256/402160.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare