Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doliu în politică! Un consilier local din Timişoara a decedat azi. Mircea Purceld s-a stins din viaţă la 65 de ani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Consilierul local PP-DD, Mircea Purceld a decedat în urma unei infecţii contactate la plămâni, acesta având şi probleme cu inima. Politicianul, în vârstă de 65 de ani, nu a mai apucat, din păcate, „să-şi ducă treaba la bun sfârşit” ne-a relatat preşedintele PP-DD Timiş, Adrian Diaconu.

Ales consilier local din partea PP-DD, după ce din anul 2000, timp de opt ani a fost deputat PRM, Mircea Purceld s-a îmbolnăvit, în urmă cu ceva vreme, motiv pentru care a fost transportat la o clinică din Viena (Austria). Acolo a fost operat, pentru ca mai apoi să-şi înceapă recuperarea, dar se pare că a contactat un virus foarte puternic la nivelul plămânilor, iar asta i-a afectat inclusiv inima suferindă de mai mulţi ani.

„Pierderea e de neînlocuit, atât pentru familie cât şi pentru prieteni. Am pierdut un adevărat prieten cu care am vrut să construim ceva în politică, dar din păcate nu am terminat ce am început. În mod cert, Timişoara a pierdut prin decesul său” a declarat pentru Vocea Timişului, Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş.

Deputatul timişorean ne-a mai mărturisit faptul că, atât el personal, cât şi colegii de partid încearcă să ajute familia Purceld să treacă mai uşor peste tragedie. „L-am respectat enorm, iar asta ne obligă să ajutăm familia să treacă mai uşor peste acest eveniment neplăcut. Săptămâna trecută, când a avut loc Liga Aleşilor Locali ai PP-DD, eveniment la care a participat şi doamna preşedinte a PP-DD pe ţară, am condus-o pe aceasta la un alt coleg de partid, mai grav bolnav, considerând că domnul Purceld este mult mai bine şi vor mai fi ocazii ca cei doi să se întâlnească, dar din păcate acasta a fost ultima” a încheiat Diaconu, emoţionat şi cu lacrimi în ochi.

Înmormântarea lui Mircea Purceld va avea loc joi, 15 august 2013, de la ora 14:00, la cimitirul Rusu Şirianu, din Timişoara.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare