Doliu în politică! Un consilier local din Timişoara a decedat azi. Mircea Purceld s-a stins din viaţă la 65 de ani

- Advertisement -

Consilierul local PP-DD, Mircea Purceld a decedat în urma unei infecţii contactate la plămâni, acesta având şi probleme cu inima. Politicianul, în vârstă de 65 de ani, nu a mai apucat, din păcate, „să-şi ducă treaba la bun sfârşit” ne-a relatat preşedintele PP-DD Timiş, Adrian Diaconu.

Ales consilier local din partea PP-DD, după ce din anul 2000, timp de opt ani a fost deputat PRM, Mircea Purceld s-a îmbolnăvit, în urmă cu ceva vreme, motiv pentru care a fost transportat la o clinică din Viena (Austria). Acolo a fost operat, pentru ca mai apoi să-şi înceapă recuperarea, dar se pare că a contactat un virus foarte puternic la nivelul plămânilor, iar asta i-a afectat inclusiv inima suferindă de mai mulţi ani.

„Pierderea e de neînlocuit, atât pentru familie cât şi pentru prieteni. Am pierdut un adevărat prieten cu care am vrut să construim ceva în politică, dar din păcate nu am terminat ce am început. În mod cert, Timişoara a pierdut prin decesul său” a declarat pentru Vocea Timişului, Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş.

Deputatul timişorean ne-a mai mărturisit faptul că, atât el personal, cât şi colegii de partid încearcă să ajute familia Purceld să treacă mai uşor peste tragedie. „L-am respectat enorm, iar asta ne obligă să ajutăm familia să treacă mai uşor peste acest eveniment neplăcut. Săptămâna trecută, când a avut loc Liga Aleşilor Locali ai PP-DD, eveniment la care a participat şi doamna preşedinte a PP-DD pe ţară, am condus-o pe aceasta la un alt coleg de partid, mai grav bolnav, considerând că domnul Purceld este mult mai bine şi vor mai fi ocazii ca cei doi să se întâlnească, dar din păcate acasta a fost ultima” a încheiat Diaconu, emoţionat şi cu lacrimi în ochi.

Înmormântarea lui Mircea Purceld va avea loc joi, 15 august 2013, de la ora 14:00, la cimitirul Rusu Şirianu, din Timişoara.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Doliu în familia Universitatii Politehnica Timisoara. Fostul rector Alexandru Nichici a decedat

Comunitatea academică din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara a suferit...

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată...

Liviu Dragnea despre lupta împotriva mafiei lemnului: „Soluţia nu e deloc complicată”

Transporturile ilegale de lemn ar putea fi stopate graţie...

Candidații PSD pentru alegerile parlamentare au luat startul campaniei electorale

Candidații PSD pentru alegerile parlamentare au luat startul campaniei...

O primă victorie pentru deputatul Adrian Diaconu în lupta contra mafiei pădurilor

Deputatul Adrian Diaconu a obținut o primă victorie în...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img