Atenție-șoferi-Acțiune-de-amploare-a-Poliției-Rutiere-la-Pasajul-Jiul55
Foto: Radu Constantin

Miercuri, 22 ianuarie 2014, primul caz “săltat” de poliţişti avut loc în jurul orei 11:00, când poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe D.N. 59, în localitatea Şag, un autoturism condus de C. Iulian, de 44 de ani, din Bucureşti. În urma verificărilor efectuate de pamenii legii în baza de date, s-a constatat că şoferul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere reţinut din data de 20 noiembrie 2013.

Tot ieri, dar ceva mai târziu, în jurul orei 18:40, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Calea Bogdăneştilor, din Timişoara. De data aceasta poliţiştii au avut surpriza să constate, depă o verificare amănunţită că şoferul, T. Laurenţiu, de 31 de ani, din Timişoara, nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Azi-dimineaţă, în jurul orei 3:30, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara l-au depistat pe G. Constantin, de 29 de ani, din localitatea Moşniţa Veche, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mehadia, din Capitala Banatului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale, însă inconştienţa şoferilor rămâne la cote extrem de ridicate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.