„Tâlhar” de 19 ani, ARESTAT după ce a furat telefonul unui timişorean, în STAŢIA de TRAMVAI. Ce recomandă poliţiştii

- Advertisement -

Luni, 23 iunie 2014, în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Niţchidorf, suspectat de faptul că a comis infracţiunea de tâlhărie. Bărbatul, în timp ce afla într-o staţie de tramvai, din Timişoara, a încercat să-i sustragă unui alt tânăr, prin violenţă, telefonul mobil din buzunarul pantalonilor.

Poliţiştii au procedat la imobilizarea şi conducerea celui în cauză la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie. Totodată, „tâlharul” a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Poliţiştii recomandă:
• Evitaţi zonele mărginaşe, necirculate, slab iluminate sau rău famate!
• Nu purtaţi ostentativ obiecte de valoare (bijuterii, telefoane mobile etc.)!
• Evitaţi consumul excesiv de băuturi alcoolice. Persoanele aflate în stare de ebrietate sunt ţinte predilecte ale autorilor de tâlhării!
• Pe timpul cât vă aflaţi într-un mijloc de transport în comun, manifestaţi atenţie sporită la opririle în staţii! Infractorii profită de aceste momente pentru a smulge genţi, bijuterii telefoane mobile, apoi coboară în grabă;
• Fiţi atenţi la persoanele din preajma dumneavoastră când intenţionaţi să retrageţi sume de bani din bancomate, iar dacă aveţi suspiciuni, renunţaţi la operaţiune şi anunţaţi poliţia!

În cazul în care aţi fost victima sau martorul unei infracţiuni, sesizaţi urgent poliţia prin apelarea Serviciului de Urgenţă 112 şi încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorilor!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare