Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial"Tâlhar" de 19 ani, ARESTAT după ce a furat telefonul unui timişorean,...

„Tâlhar” de 19 ani, ARESTAT după ce a furat telefonul unui timişorean, în STAŢIA de TRAMVAI. Ce recomandă poliţiştii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 23 iunie 2014, în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Niţchidorf, suspectat de faptul că a comis infracţiunea de tâlhărie. Bărbatul, în timp ce afla într-o staţie de tramvai, din Timişoara, a încercat să-i sustragă unui alt tânăr, prin violenţă, telefonul mobil din buzunarul pantalonilor.

Poliţiştii au procedat la imobilizarea şi conducerea celui în cauză la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie. Totodată, „tâlharul” a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Poliţiştii recomandă:
• Evitaţi zonele mărginaşe, necirculate, slab iluminate sau rău famate!
• Nu purtaţi ostentativ obiecte de valoare (bijuterii, telefoane mobile etc.)!
• Evitaţi consumul excesiv de băuturi alcoolice. Persoanele aflate în stare de ebrietate sunt ţinte predilecte ale autorilor de tâlhării!
• Pe timpul cât vă aflaţi într-un mijloc de transport în comun, manifestaţi atenţie sporită la opririle în staţii! Infractorii profită de aceste momente pentru a smulge genţi, bijuterii telefoane mobile, apoi coboară în grabă;
• Fiţi atenţi la persoanele din preajma dumneavoastră când intenţionaţi să retrageţi sume de bani din bancomate, iar dacă aveţi suspiciuni, renunţaţi la operaţiune şi anunţaţi poliţia!

În cazul în care aţi fost victima sau martorul unei infracţiuni, sesizaţi urgent poliţia prin apelarea Serviciului de Urgenţă 112 şi încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...