Transfer aeroport
7.9 C
Timișoara
22-feb.- 2020- 15:23
Transfer aeroport

Luni, o nouă şedinţă de depreciere pentru leu

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Cursul euro a urcat de la 4,3958 la 4,3971 lei, tranzacţiile realizându-se într-un culoar foarte îngust, cuprins între 4,3950 şi 4,40 lei. La ora 14:00, cotaţiile din piaţă erau de 4,3940 – 4,3970 lei.

În perioada următoare, evoluţia leului va fi influenţată, în special, de factori externi, precum deciziile de politică monetară ale BCE, datele economice din zona euro dar şi de scandalul politic din Polonia, care ar putea conduce la alegeri parlamentare anticipate.

Cazul în care a fost implicat fratele preşedintelului Băsescu, a fost privit de către piaţă ca un caz tipic dâmboviţean, pentru o perioadă preelectorală foarte fierbinte. Monedele din regiune se depreciau, la rândul lor, comparativ cu euro. Cea poloneză se tranzacţiona la 4,15 – 4,17 zloţi iar cea maghiară la 305,1 – 305,8 forinţi.

Perechea euro/dolar s-a menţinut în apropierea pragului de 1,36 dolari, ea fluctuând între 1,3574 şi 1,3612 dolari, în scădere uşoară faţă de marţi. Evoluţia monedei unice a fost influenţată de publicarea indicelui activităţii industriale private din zona euro, care a scăzut pentru a doua lună consecutiv.

În aceste condiţii declaraţiile preşedintelui BCE, Mario Draghi, referitoare la menţinerea dobânzilor din euro-zonă la cote scăzute, aproape de 0%, „o perioadă prelungită”, nu trebuie să mire. Acesta a afirmat, de asemenea, programul de „relaxare cantitativă poate include nu doar obligaţiuni guvernamentale, ci şi datorii ale companiilor. Vom discuta asta când va veni momentul”, semn că evoluţiile din zona euro nu sunt de foarte bun augur.

În piaţa la termen de la Sibiu, euro se tranzacţiona pe septembrie la 1,3581 – 1,36 iar pe decembrie la 1,3581 dolari, în timp ce uncia de aur cu scadenţa joi cobora la 1.313 – 1.317 dolari.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă

TIMISUL DE IERI

Sărbătoarea Paştelui – datini şi tradiţi

 Sfintele Paşti cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii simbolizează, pe lângă înţelesul biblic, renaşterea şi înnoirea vieţii de zi...