ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vanzatorii ambulanti, ”expulzati” de pe platoul pietei din zona Dambovita, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția Locală din Timișoara a aplicat zeci de sancțiuni și a confiscat marfă expusă ilegal, la vânzare, pe Platoul apropierea pieței din zona Dâmbovița.

După mai multe sesizări primite de la cetățenii care locuiesc în cartierul Dâmbovița, polițiștii locali au acționat din nou în aceste zile pe platoul din apropierea pieței din zonă în vederea luării măsurilor legale în ceea ce-i privește pe vânzătorii ambulanți care expun spre comercializare tot felul de obiecte, în special uzate, pe jos, pe domeniul public, fără niciun fel de aprobare.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii locali au aplicat patru sancțiuni contravenționale pe platoul Dâmbovița unor persoane care comercializau pe jos îmbrăcăminte și încălțăminte uzate, obiectele expuse fiind ridicate în vederea confiscării. În ultimele două luni au fost aplicate, de altfel, un număr de 47 sancțiuni, atât conform HCL 139/2011, cât și Legii 12/1990.

”Cetățenii reclamă că prezența celor care vând diverse obiecte sau produse agro-alimentare le creează disconfort deoarece fac mizerie, lasă în urma lor tot felul de deșeuri și conferă zonei un aspect insalubru. Polițiștii locali vor acționa în continuare în zona respectivă, atrăgând totodată atenția că pe lângă sancțiunile aplicate, celor surprinși li se ridică și marfa în vederea confiscării și îi sfătuiesc pe cei în cauză să își comercializeze mărfurile în piața destinată unor astfel de obiecte care este foarte aproape de locația respectivă”, precizează oamenii legii.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore