AcasăStiriSocialVanzatorii ambulanti, ”expulzati” de pe platoul pietei din zona Dambovita, la Timisoara

Vanzatorii ambulanti, ”expulzati” de pe platoul pietei din zona Dambovita, la Timisoara

Poliția Locală din Timișoara a aplicat zeci de sancțiuni și a confiscat marfă expusă ilegal, la vânzare, pe Platoul apropierea pieței din zona Dâmbovița.

După mai multe sesizări primite de la cetățenii care locuiesc în cartierul Dâmbovița, polițiștii locali au acționat din nou în aceste zile pe platoul din apropierea pieței din zonă în vederea luării măsurilor legale în ceea ce-i privește pe vânzătorii ambulanți care expun spre comercializare tot felul de obiecte, în special uzate, pe jos, pe domeniul public, fără niciun fel de aprobare.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii locali au aplicat patru sancțiuni contravenționale pe platoul Dâmbovița unor persoane care comercializau pe jos îmbrăcăminte și încălțăminte uzate, obiectele expuse fiind ridicate în vederea confiscării. În ultimele două luni au fost aplicate, de altfel, un număr de 47 sancțiuni, atât conform HCL 139/2011, cât și Legii 12/1990.

”Cetățenii reclamă că prezența celor care vând diverse obiecte sau produse agro-alimentare le creează disconfort deoarece fac mizerie, lasă în urma lor tot felul de deșeuri și conferă zonei un aspect insalubru. Polițiștii locali vor acționa în continuare în zona respectivă, atrăgând totodată atenția că pe lângă sancțiunile aplicate, celor surprinși li se ridică și marfa în vederea confiscării și îi sfătuiesc pe cei în cauză să își comercializeze mărfurile în piața destinată unor astfel de obiecte care este foarte aproape de locația respectivă”, precizează oamenii legii.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente