transport-militar

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că până pe data de 24 noiembrie 2018, România va fi traversată, de la est la vest, de opt transporturi agabaritice, care vor circula inclusiv pe drumuri din județul Timiș.

Conform CNAIR, în perioada 20 – 24 noiembrie 2018 se vor efectua opt transporturi cu depășiri pe ruta: Smârdan (județul Galați) – DJ 251 – DJ 251K – DJ 251L – Braniștea – DN 25 – Șendreni – DN 2B – Brăila – DN 21 – Slobozia – DN 2A – Urziceni – DN 1D – Albești Paleologu – DN 1B – Blejoi – DN 1A – Săcele – Centura Brașov – DN 1 – Sibiu – Centura Sibiu – A 1 – DN 7 – Săcămaș – DN 68A – Margina – A 1 – PTF Nădlac

Vehiculele transportă echipament militar, iar lățimea maximă a acestora este de 3,30 m. Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic, însă, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.