ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ȘOCANT! Zi obișnuită transformată într-un coșmar pentru o familie din Giroc. Băiatul de doi ani, la un pas de moarte după ce s-a înecat cu un sâmbure de la o rodie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O zi care ar fi trebuit să fie normală pentru o familie din Giroc s-a transformat într-una de coșmar, din cauza unui motiv incredibil. O mamă i-a dat băiatului său de doar doi ani să mânânce o rodie, l-a lăsat nesupravegheat iar acesta s-a înecat cu sâmburii fructului, intrând în stop cardio-respirator.

Chiar dacă ambulanța a ajuns foarte repede, în numai patru minute, copilul continuă să se afle în stare gravă. Aflată în stare de joc, femeia a închis imediat telefonul după ce a apelat 112 și, chiar dacă dispecera a sunat înapoi pentru a-i spune acesteia ce trebuie să facă, ea nu a mai răspuns apelului. În momentul sosirii salvării micuțul era vânăt, dar medicii au reușit să-l resusciteze, ca mai apoi să intre din nou în starea inițială după înghițirea sâmburelui.

În momentul de față băiatul de doi ani se află la Spitalul Louis Țurcanu, fiind la un pas de moarte.

UPDATE. Chiar în momentul în care unul dintre medicii aflați în cameră cu băiatul de 2 ani se pregătea să-i declare decesul, cineva din camera a aprins o lumânare care să-l călăuzească către un nou drum, corpul micuțului s-a stabilizat iar inima sa a început să bată din nou!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore