ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident MORTAL pe șoselele din Timiș. Doi bărbați și-au pierdut viața după ce s-au izbit frontal cu mașina de un autobuz

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un accident grav a avut loc în această după-amiază, aproape de granița României cu Serbia. Un autoturism s-a lovit frontal de un autobuz plin cu pasageri, iar în urma impactului cele două persoane din mașină și-au pierdut viața.

Incidentul a avut loc pe DN57, pe drumul dintre Moravița și Gherman. Din câte se pare, șoferul care se afla la volanul unui Renault Clio a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, de unde venea autobuzul, de care s-a izbit frontal. Cele două persoane din mașină, doi bărbați în vârstă de aproximativ 60 de ani, au murit pe loc în urma impactului puternic.

A fost nevoia intervenției celor de la Descarcerare pentru a scoate victimele din mașină, iar traficul din zonă a fost oprit zeci de minute. Șoferul autobuzului a declarat că nu a putut face nimic ca să evite impactul.

Polițitștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore