Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu, despre rectificarea bugetară și acordarea de fonduri pentru Spitalul de Copii: „Abia aștept!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

La auzul veștii lui Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, cum că la rectificarea de buget de la sfârșitul lunii iulie vor fi alocați bani de la Guvern pentru construcția noului corp al Spitalului de Copii, Nicolae Robu a avut o declarație prudentă. Acesta le-a spus jurnaliștilor că:„abia aştept ca la cât mai multe dintre cele zece poziţii din lista obiectivelor să fac corecţia, să tai peste zero lei şi să scriu o sumă, cât o fi ea”. Edilul s-a referit astfel la lista de proiecte importante pe care le are Timișoara și care așteaptă fonduri de la bugetul de stat.

Vă reamintim că joia trecută Titu Bojin a explicat că la cel târziu 22 iulie va fi încheiat procesul de rectificare bugetară, iar câteva din proiectele în derulare din județul Timiș vor urma să beneficieze de fonduri adiționale. Astfel, susține Bojin, suma pe care o va primi Primăria Timișoarei pentru lucrarea de la Țurcanu va fi de 5 milioane de lei.

„Am avut întâlnirea duminică, luni și marți cu Comitetul Executiv Național, dar și liderii și președinții de comisii din Camera Deputaților și din Senat. Am discutat despre rectificarea de buget care se va întâmpla în 22 iulie. Va fi o rectificare pozitivă, vor fi alocați bani direct către consiliile județene. Vă mărturisesc că sumele nu vor fi extraordinar de mari. Avem șansa ca de la un capitol la altul să putem să le schimbăm ca sume și să vedem unde să investim. Prin rectificare aceasta vor veni banii pentru și pentru  Spitalul de Copii, domnul Robu va primi banii pe care i-a cerut. Suma despre care vorbim este de 5 milioane de lei, pe anul acesta”, a declarat Bojin.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare