Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeugeot 206 "atacat" de un copac căzut în cartierul primarului "eurocampion" -...

Peugeot 206 „atacat” de un copac căzut în cartierul primarului „eurocampion” – Nicolae Robu FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vremea „extremă” pune pe jar autorităţile locale din judeţele afectate de condiţiile meteorologice. Timişul, aflat sub incidenţa unui cod portocaliu de vreme rea nu face excepţie, iar asta s-a putut observa chiar şi în Capitala Banatului.

Pe strada Sirius, din cartierul timişorean Soarelui – zona de reşedinţă a primarului „eurocampion” Nicolae Robu, un copac a căzut peste o maşină parcată la marginea drumului. Autoturismul, un Peugeot 206, a fost avariat, dar spre bucuria proprietarului paguba nu este extrem de mare.

Pompierii timişoreni ajunşi la faţa locului au demarat procedura de tăiere în bucăţi a copacului, care nu este unul foarte gros, pentru a elibera atât maşina cât şi restul zonei afectate de căderea acestuia.

Iată că nici copacii nu „ascultă” de primarul Timişoarei, chiar dacă acesta şi-ar dori, poate, până şi asta! Cu atât mai mult în cartierul său de suflet!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare