Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Peugeot 206 „atacat” de un copac căzut în cartierul primarului „eurocampion” – Nicolae Robu FOTO+VIDEO

Vremea „extremă” pune pe jar autorităţile locale din judeţele afectate de condiţiile meteorologice. Timişul, aflat sub incidenţa unui cod portocaliu de vreme rea nu face excepţie, iar asta s-a putut observa chiar şi în Capitala Banatului.

Pe strada Sirius, din cartierul timişorean Soarelui – zona de reşedinţă a primarului „eurocampion” Nicolae Robu, un copac a căzut peste o maşină parcată la marginea drumului. Autoturismul, un Peugeot 206, a fost avariat, dar spre bucuria proprietarului paguba nu este extrem de mare.

Pompierii timişoreni ajunşi la faţa locului au demarat procedura de tăiere în bucăţi a copacului, care nu este unul foarte gros, pentru a elibera atât maşina cât şi restul zonei afectate de căderea acestuia.

Iată că nici copacii nu „ascultă” de primarul Timişoarei, chiar dacă acesta şi-ar dori, poate, până şi asta! Cu atât mai mult în cartierul său de suflet!

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=6v8pv8PXNfU&feature=youtu.be]

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore