AcasăStiriEducatiePromovabilitate de 59.99% la sesiunea de vară a bacalaureatului. Vezi când se...

Promovabilitate de 59.99% la sesiunea de vară a bacalaureatului. Vezi când se depun contestațiile!

Potrivit declarațiilor oficiale  de astăzi ale reprezentan’ilor Ministerului Educației, promovabilitatea înaintea contestaţiilor este de aproximativ 58,99%, după centralizarea a 97,19% din date, cu 3% mai mult faţă de media înregistrată anul trecut. Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat situaţia parţială a promovării examenului de Bacalaureat 2014, sesiunea iunie – iulie 2014. Astfel, până la ora 12.00 s-au încărcat 97,19% din date.

Dintre  candidaţilor promovaţi, cele mai multe medii au fost înregistrate pe segmentul 8 – 8.99, respectiv 24% dintre totalul elevilor care au luat note de trecere la examenul maturității.Tot mâine, după afișarea rezultatelor, cei nemultumiţi de notele luate pot să încerce să-şi modifice media printr-o depunere de contestaţie. Contestațiile vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00. Pe 11 iulie vor fi anunţate rezultatele finale ale sesiunii iunie-iulie a bacalureatului.

Elevii care nu reuşesc să treacă de sesiunea din vară vor avea o a doua şansă în sesiunea din toamnă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente