UPDATE Despre cazul lui Michi de la Şuie Paparude – medicii cred că îşi va reveni

0
533

După ce s-a prăbuşit la finalul concertului iar medicii l-au resuscitat inducându-i starea de comă, acesta a fost dus la Terapie Intensivă. În urma proceselor efectuate post-infarct, Michi a fost imediat intubat, sedat şi trecut pe suport ventilator. Chirurgii i-au implantat în regim de urgenţă două stent-uri, dispozitive medicale care să deblocheze arterele înfundate de cheaguri de sânge.

Acestea ar fi ultimele informaţii în legătură cu starea de sănătate a artistului după ce familia sa a cerut medicilor în grija cărora este să nu mai ofere informaţii presei. Conform surselor, în urma RNM-ului făcut, neurologii din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, au declarat că deşi încă gravă, starea lui Michi este stabilă iar şansele ca acesta să îşi revină au crescut. Seria de intervenţii s-a desfăşurat cu succes iar rezultatele au indicat inexistenţa unor leziuni cerebrale deosebite. În ciuda faptului că, progresul este lent, medicii afirmă că şansele de recuperare ale artistului sunt destul de pozitive.

 

UPDATE

Miercuri,  23.10.2013

Profesorul Florin Bîrsășteanu, șeful Departamentului de RMN de la Spitalul Clinic Județean, a declarat că liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, şi-a revenit din coma indusă şi este conştient. Conform surselor, acesta a mai declarat că pacientul se află „pe un trend ascendent”, iar sedarea i-a fost oprită şi a fost detubat iar în ceea ce priveşte transferarea lui Michi la Bucureşti, acesta a spus că „deocamdată nu se pune problema aceasta”.

 

În cursul după-amiezii zilei de astăzi, Mihai Câmpineanu a fost din nou intubat. Starea lui s-a înrăutăţit, degenerând. Medicii au fost nevoiţi să-l sedeze pe artist şi să recurgă din nou la ajutorul aparatelor căci Michi nu a reuşit să respire de unul singur.

Spune-ţi opinia civilizat!