ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se fac angajări la Judeţean: sute de posturi scoase la concurs. Se caută şi personal necalificat!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deficit de personal la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Conducerea unităţii spitaliceşti a anunţat că sute de posturi sunt vacante şi vor fi scoase la concurs. De altfel, nu este prima dată când managerul Marius Craina atrage atenţia că unitatea medicală nu are suficient personal şi că în ciuda faptului că pentru unele posturi salariile ajung şi la 3.000 de lei, personalul medical nu pare interesat. Situaţia a ajuns atât de critică încânt conducerea de la Judeţean caută, pentru posturi de îngrijitoare şi infirmiere, chiar şi personal cu studii generale şi fără experienţă în domeniul medical.

Dosarele de candidatură pot fi depuse până în 22 iunie, urmând ca rezultele să fie afişate în 23. Proba scrisă este programată o săptămână mai târziu, pe 30 iunie, urând ca rezultatele finale să fie făcute publice în 12 iulie. Lista cu posturi scoase la concurs arată astfel: 107 – îngrijitoare, 90 – infirmier, 82 – asistent medical, 8 –brancardier. Mai multe detalii puteţi afla aici.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore