Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Guvernul României s-ar putea trezi cu procese. Primarul Robu se aliaza cu Mihai Chirica, de la Iasi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Scăderea impozitelor ar putea lăsa administraţiile locale fără bani de investiţii. Asta este atenţionarea pe care o transmit din ce în ce mai mulţi primari Guvernului României şi Parlamentului. Printre cei nemulţumiţi se numără şi primarul din Iaşi, Mihai Chirica, sau primarul din Volunari, Gabriel Pandelea, soţul pesedistei Gabriela Firea. Nicolae Robu susţine că bugetul Timişoarei va scădea cu 300 de milioane de euro pe an, dacă guvernul nu creşte cota de bani care revine administraţiilor locale din impozite.

„Dacă guvernul ar fi înțelept, ar corecta lucrurile acum cu ocazia aprobării legii bugetului pentru că eu garantez că e imposibil să se funcționeze în 2018 doar cu atâția bani la bugetele locale câți ar rezulta aplicând cota parte de 43% din impozitul pe venit recoltat în UAT-uri. E nevoie de o măsură din mers și de ce să fie luată din mers după ce se vor produce foarte multe rele și vor fi foarte multe tensiuni și vor fi inclusiv proteste serioase, nu joacă, când noi avem capacitatea să anticipăm lucrurile. Noi trebuie să acționăm anticipativ, corectiv. (…) O să vedem. Am vorbit și cu domnul primar Chirica de la Iași, care foarte logic a explicat și dânsul cum stau lucrurile și nu excludem nicio formă de protest. Juriștii vor trebui să spună cum să acționăm. Nu exclud nici o dare în judecată. Sigur, Avocatul Poporului. Nu știu, vom vedea. Dar așa nu pot rămâne lucrurile, sper să aibă înțelepciunea necesară cei de la putere să nu lase prostia asta așa”, a declarat Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare