Aquatim3

Situație neobișnuită la Timișoara, ignorată de autorități și de reprezentanții companiei de apă. Pe bulevardul Pârvan, sub Podul Mihai Viteazul, apa curge în voie, din câteva țevi sparte ale Aquatim. Nu de ieri, de azi, ci de peste patru ani.

Proprietarul terasei Boss, localizată pe bulevardul Pârvan, sub Podul Mihai Viteazul, a sesizat situația, dar nimeni nu a luat măsuri. Bărbatul spune că de peste patru ani le-a cerut celor responsabili să ia măsuri pentru a opri apa care curge neîncetat din țevile sparte, însă fără niciun rezultat.

„De patru ani și jumătate tot sesizez Aquatimul în privința apei, care iese la suprafață, apa noastră, a timișorenilor, care e plătită de noi. Nu îi interesează, nimeni nu ia nicio măsură. Am fost la ei, mi-au spus da, facem, reparăm și nu s-a întâmplat nimic”, spune proprietarul terasei.

Acesta a încercat să sesizeze și autoritățile locale în acest caz, dar de la Primăria Timișoara a fost trimis la Aquatim. De atunci au trecut câteva anotimpuri, în care peisajul s-a schimbat. Vara este baltă, iar iarna, patinoar.

„Avem aici o baltă frumoasă, iar investiția e din banii tuturor timișorenilor. Vreau să îi întreb pe cei de la Aquatim cine plătește apa care se pierde? Nu tot nouă ne-o bagă pe gât?”, se întreabă proprietarul terasei.

Aceeași întrebare o adresăm și noi reprezentanților Aquatim. Din ce facturi se scad pierderile pentru aceste conducte, cine le suportă și de ce nimeni nu a luat măsuri în acest caz până acum?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.