Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMărţişor special la Aquatim, cu și pentru copiii cu deficiențe de auz

Mărţişor special la Aquatim, cu și pentru copiii cu deficiențe de auz

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Copiii şi tinerii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan” sunt deja, de trei ani, prietenii noștri speciali. La început de primăvară, ei vin cu mărţişoare şi felicitări, confecţionate de ei, pe care vi le vor prezenta, în speranţa că le va fi apreciat talentul, patentat, de altfel, în cadrul numeroaselor competiţii şi concursuri locale şi naţionale” susțin reprezentanții companiei Aquatim.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan” este o instituţie de învăţământ special care şcolarizează copii cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, cu deficienţe auditive, dar si cu deficienţe senzoriale multiple. În prezent, instituţia are un numar de 105 beneficiari, fiind unică în regiunea de vest a ţării. Deficienţele de auz pe care le au acești tineri deosebiți nu le îngrădesc integrarea şcolară, profesională sau socială și nici nu îi împiedică să se exprime, ori de câte ori doresc, prin artă. Iar ei o copiii cu deficienţe de auz şi vorbire, de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă martisoare Aquatimfac extraordinar de bine!

”Aquatim se implică frecvent în campanii de promovare a talentelor şi competenţelor copiilor şi tinerilor speciali din regiune, pentru că merită toată atenţia şi susţinerea noastră. Vă aşteptăm, cu interes, în 2 martie, să le reconfirmăm talentul şi buna cuviinţă de care veţi fi impresionaţi!” spun cei de la Aquatim, companie a carei sediu va fi gazda acestui eveniment. Pentru cei interesați să participe la acest eveniment emoționant, sediul central al Aquatim SA se află pe strada Gheorghe Lazăr, Nr. 11 A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...