AcasăStiriNational si InternationalRadioul public din Germania, despre Klaus Iohannis: Va revoluţiona România

Radioul public din Germania, despre Klaus Iohannis: Va revoluţiona România

Iohannis va îndepărta România de imaginea de ţară săracă şi coruptă, transformând-o într-o locaţie atractivă pentru investitorii germani susțin nemții. În prima sa vizită la Berlin, Iohannis va promova integrarea României la spaţiul Schengen, se arată pe site-ul Bayerischer Rundfunk (portalul local al postului de radio). Securitatea graniţelor României către exteriorul Uniunii Europene este demult la un nivel relevant, spune Iohannis în interviul exlusiv acordat postului public de radio.

„Nu cred că ar trebui să încercăm să construim o Europă cu două viteze, ci o Europă comună. Acest lucru înseamnă că cetăţenii Europei pot să călătorească liber, în cazul în care sunt îndeplinite condiţiile naturale. Condiţiile tehnice sunt îndeplinite de România din 2011, deci cred că este timpul să abordăm problema în termeni concreţi”, a declarat Iohannis.

Președintele a vorbit în interviul pentru postul public de radio din Germania şi despre problema românilor care emigrează. Iohannis a ţinut să evidenţieze forţa calificată de muncă, care contribuie pozitiv la dezvoltarea ţărilor occidentale, şi nu problema românilor care beneficiază de sistemul public de ajutoare sociale din alte state, scrie stiripesurse.ro, unde puteți afla mai multe detalii despre interviul acordat de președintele României.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente