Klaus-Iohannis

Iohannis va îndepărta România de imaginea de ţară săracă şi coruptă, transformând-o într-o locaţie atractivă pentru investitorii germani susțin nemții. În prima sa vizită la Berlin, Iohannis va promova integrarea României la spaţiul Schengen, se arată pe site-ul Bayerischer Rundfunk (portalul local al postului de radio). Securitatea graniţelor României către exteriorul Uniunii Europene este demult la un nivel relevant, spune Iohannis în interviul exlusiv acordat postului public de radio.

„Nu cred că ar trebui să încercăm să construim o Europă cu două viteze, ci o Europă comună. Acest lucru înseamnă că cetăţenii Europei pot să călătorească liber, în cazul în care sunt îndeplinite condiţiile naturale. Condiţiile tehnice sunt îndeplinite de România din 2011, deci cred că este timpul să abordăm problema în termeni concreţi”, a declarat Iohannis.

Președintele a vorbit în interviul pentru postul public de radio din Germania şi despre problema românilor care emigrează. Iohannis a ţinut să evidenţieze forţa calificată de muncă, care contribuie pozitiv la dezvoltarea ţărilor occidentale, şi nu problema românilor care beneficiază de sistemul public de ajutoare sociale din alte state, scrie stiripesurse.ro, unde puteți afla mai multe detalii despre interviul acordat de președintele României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.