Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

27 de ambasadori ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania vin in judetul Timis

- Advertisement -

Județul Timiș va fi vizitat de 27 de ambasadori ai Corpului Diplomatic acreditat în România ca parte a vizitei de promovare și documentare pe care o desfășoară în mai multe județe ale țării.

Județul Timiș urmează să fie ”invadat” de ambasadori. 27 dintre delegații Corpului Diplomatic acreditat în România poposesc în cel mai vestic județ al țării, vizita cuprinzând o serie de activități la care vor lua parte și președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Acesta va realiza o prezentare a Județului Timiș, alături de reprezentanți ai Instituției Prefectului Județului Timiș, Primăriei Municipiului Timișoara, Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și mediului de afaceri. Reprezentanții misiunilor diplomatice prezent vir fi din: Republica Algeriană Democratică și Populară, Republica Lituania, Regatul Hasemit al Iordaniei, Republica Cehă, Statul Israel, Malaezia, Republica Chile, Federația Rusă, Republica Bulgaria, Republica Belarus, Republica Peru, Republica Arabă Egipt, Republica Islamică Pakistan, Republica Sudan, Georgia, Republica Federală Nigeria, Republica Portugheză, Statele Unite Mexicane, Republica Armenia, Republica India, Republica Indonezia, Republica Slovacă, Republica Irak, Muntenegru, Republica Africa de Sud, Republica Tunisiană, Republica Democratică Congo.

”Pentru Consiliul Județean Timiș este o oportunitate extraordinară să fie gazda unei asemenea delegații extrem de importante. Avem ocazia de a ne face cunoscuți și de interacționa direct cu o serie de înalți diplomați cărora le voi prezenta activitatea economică, turistică și culturală a regiunii, fiind evidențiat potențialul de dezvoltare al județului Timiș în mai multe domenii. Cred că putem arăta și în perspectiva anului 2021 când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii că suntem un model de multiculturalism, de înțelegere etnică și armonie confesională”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Cu ocazia vizitei în Județul Timiș a Corpului Diplomatic jurnaliștii sunt invitați să participe, mâine, 21.10.2018, la ora 10:00 la sediul Consiliului Județean Timiș, Sala Multifuncțională, la întâlnirea reprezentanților misiunilor diplomatice cu autoritățile publice locale și la ora 16:30 (Piața Unirii, în fața Muzeului de Artă) la un Tur ghidat prin Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore