Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrație27 de ambasadori ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania vin in judetul...

27 de ambasadori ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania vin in judetul Timis

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Județul Timiș va fi vizitat de 27 de ambasadori ai Corpului Diplomatic acreditat în România ca parte a vizitei de promovare și documentare pe care o desfășoară în mai multe județe ale țării.

Județul Timiș urmează să fie ”invadat” de ambasadori. 27 dintre delegații Corpului Diplomatic acreditat în România poposesc în cel mai vestic județ al țării, vizita cuprinzând o serie de activități la care vor lua parte și președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Acesta va realiza o prezentare a Județului Timiș, alături de reprezentanți ai Instituției Prefectului Județului Timiș, Primăriei Municipiului Timișoara, Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și mediului de afaceri. Reprezentanții misiunilor diplomatice prezent vir fi din: Republica Algeriană Democratică și Populară, Republica Lituania, Regatul Hasemit al Iordaniei, Republica Cehă, Statul Israel, Malaezia, Republica Chile, Federația Rusă, Republica Bulgaria, Republica Belarus, Republica Peru, Republica Arabă Egipt, Republica Islamică Pakistan, Republica Sudan, Georgia, Republica Federală Nigeria, Republica Portugheză, Statele Unite Mexicane, Republica Armenia, Republica India, Republica Indonezia, Republica Slovacă, Republica Irak, Muntenegru, Republica Africa de Sud, Republica Tunisiană, Republica Democratică Congo.

”Pentru Consiliul Județean Timiș este o oportunitate extraordinară să fie gazda unei asemenea delegații extrem de importante. Avem ocazia de a ne face cunoscuți și de interacționa direct cu o serie de înalți diplomați cărora le voi prezenta activitatea economică, turistică și culturală a regiunii, fiind evidențiat potențialul de dezvoltare al județului Timiș în mai multe domenii. Cred că putem arăta și în perspectiva anului 2021 când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii că suntem un model de multiculturalism, de înțelegere etnică și armonie confesională”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Cu ocazia vizitei în Județul Timiș a Corpului Diplomatic jurnaliștii sunt invitați să participe, mâine, 21.10.2018, la ora 10:00 la sediul Consiliului Județean Timiș, Sala Multifuncțională, la întâlnirea reprezentanților misiunilor diplomatice cu autoritățile publice locale și la ora 16:30 (Piața Unirii, în fața Muzeului de Artă) la un Tur ghidat prin Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

CJ Timiș prelungește termenul de depunere a proiectelor pe bugetul participativ! Timișenii mai pot face propuneri până pe 15 iunie

În urma solicitărilor primite din partea cetățenilor, Consiliul Județean Timiș prelungește termenul de depunere...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...