AcasăStiriLa Timișoara se asfaltează pe ploaie, pe strada Viorelelor

La Timișoara se asfaltează pe ploaie, pe strada Viorelelor

Șoferii timișoreni se plâng pe bună dreptate de calitatea drumurilor din oraș, multe dintre acestea fiind pline de gropi și denivelări. Autoritățile locale răspund că au lucrări în derulare și că drumurile vor fi reparate. Ce se întâmplă însă atunci când muncitorii lucrează în bătaie de joc, fără a-i păsa cuiva că peste câteva săptămâni un drum nou va trebui reparat din nou?

La Timișoara, muncitorii lucrează și pe ploaie, cel puțin cei ai firmei Super Construct. Cu șepci pe cap și cu pelerine de ploaie, joi după-amiază aceștia asfaltau strada Viorelelor, fără a fi deranjați de ploaie.

Reporterii Vocea Timișului i-au filmat pe aceștia în timp ce munceau pe strada Viorelelor și chiar i-au întrebat care va fi calitatea lucrării, din moment ce se asfaltează pe ploaie. Răspunsul primit a fost că patronul are mai multe camioane cu material și nu are ce să facă cu ele, așa că s-au pus pe treabă.

Noi adresăm aceeași întrebare și autorităților locale, beneficiarul lucrării. Cât timp va rezista asfaltul turnat pe ploaie și cine va plăti reparațiile suplimentare? Dar nervii și timpul șoferilor care circulă în zonă? Ce termen de garanție au aceste lucrări?

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente