Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieATENTIE soferi! Pasajul Michelangelo si strada Aries din Timisoara SE INCHID!

ATENTIE soferi! Pasajul Michelangelo si strada Aries din Timisoara SE INCHID!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Circulaţia va fi închisă complet, sâmbătă, în Pasajul Michelangelo şi pe strada Arieş din capitala Banatului. Dacă în pasaj lucrează angajații Aquatim la stația de pompare, pe strada Arieș se asfaltează.

Traficul din Timișoara ar putea ”suferi” grav, sâmbătă, 23 martie 2019. În intervalul orar 8:00-15:00, Primăria Municipiului Timişoara şi SC Aquatim SA anunţă că se închide traficul rutier prin Pasajului Michelangelo, ca urmare a executării lucrărilor de mentenanță la staţia de pompare aflată în centrul Pasajului Michelangelo, precum şi a reţelei de canal şi a receptorilor pluviali aflaţi în zona pasajului.

Dacă această restricționare de trafic nu ar fi foarte gravă, șoferii putând ”ocoli” pasajul pe la suprafață, cea de-a doua ”restricție” ar putea afecta grav traficul pietonal din Piața Volantă. Conform municipalității, tot sâmbătă dar în intervalul orar 7:00-16:00, SC Drumuri Municipale SA anunţă închiderea traficului rutier pe strada Arieş pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu şi Bulevardul Liviu Rebreanu în vederea executării lucrărilor de asfaltare.

Rămâne de văzut ce ”soluții” de ocolire a zonei va oferi șoferilor, Direcţia Generală drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Accident sub nasul primarului Nicolae Robu, (și) din cauza semafoarelor nefuncționale

Șoferul unui vehicul care se deplasa pe Bd. C.D. Loga a intrat în intersecția...

Soferi, se inchide traficul pe o strada din Timisoara!

Șoferii care tranzitează capitala Banatului sunt avertizați de Serviciul Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului...

Soferi, ATENTIE! Traficul din zona centrala a Timisoarei, INCHIS si maine!

Serviciul Transport al Primăriei Municipiului Timișoara (PMT) a anunțat, astăzi, că și mâine este...