Circulaţia va fi închisă complet, sâmbătă, în Pasajul Michelangelo şi pe strada Arieş din capitala Banatului. Dacă în pasaj lucrează angajații Aquatim la stația de pompare, pe strada Arieș se asfaltează.

Traficul din Timișoara ar putea ”suferi” grav, sâmbătă, 23 martie 2019. În intervalul orar 8:00-15:00, Primăria Municipiului Timişoara şi SC Aquatim SA anunţă că se închide traficul rutier prin Pasajului Michelangelo, ca urmare a executării lucrărilor de mentenanță la staţia de pompare aflată în centrul Pasajului Michelangelo, precum şi a reţelei de canal şi a receptorilor pluviali aflaţi în zona pasajului.

Dacă această restricționare de trafic nu ar fi foarte gravă, șoferii putând ”ocoli” pasajul pe la suprafață, cea de-a doua ”restricție” ar putea afecta grav traficul pietonal din Piața Volantă. Conform municipalității, tot sâmbătă dar în intervalul orar 7:00-16:00, SC Drumuri Municipale SA anunţă închiderea traficului rutier pe strada Arieş pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu şi Bulevardul Liviu Rebreanu în vederea executării lucrărilor de asfaltare.

Rămâne de văzut ce ”soluții” de ocolire a zonei va oferi șoferilor, Direcţia Generală drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.