AcasăStiriAdministratieATENTIE soferi! Pasajul Michelangelo si strada Aries din Timisoara SE INCHID!

ATENTIE soferi! Pasajul Michelangelo si strada Aries din Timisoara SE INCHID!

Circulaţia va fi închisă complet, sâmbătă, în Pasajul Michelangelo şi pe strada Arieş din capitala Banatului. Dacă în pasaj lucrează angajații Aquatim la stația de pompare, pe strada Arieș se asfaltează.

Traficul din Timișoara ar putea ”suferi” grav, sâmbătă, 23 martie 2019. În intervalul orar 8:00-15:00, Primăria Municipiului Timişoara şi SC Aquatim SA anunţă că se închide traficul rutier prin Pasajului Michelangelo, ca urmare a executării lucrărilor de mentenanță la staţia de pompare aflată în centrul Pasajului Michelangelo, precum şi a reţelei de canal şi a receptorilor pluviali aflaţi în zona pasajului.

Dacă această restricționare de trafic nu ar fi foarte gravă, șoferii putând ”ocoli” pasajul pe la suprafață, cea de-a doua ”restricție” ar putea afecta grav traficul pietonal din Piața Volantă. Conform municipalității, tot sâmbătă dar în intervalul orar 7:00-16:00, SC Drumuri Municipale SA anunţă închiderea traficului rutier pe strada Arieş pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu şi Bulevardul Liviu Rebreanu în vederea executării lucrărilor de asfaltare.

Rămâne de văzut ce ”soluții” de ocolire a zonei va oferi șoferilor, Direcţia Generală drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente