16-octombrie-2021
AcasăStiriAdministratieTrafic restricţionat pe mai multe artere circulate din Timişoara! Şoferii, sfătuiţi să...

Trafic restricţionat pe mai multe artere circulate din Timişoara! Şoferii, sfătuiţi să folosească rute alternative

Veşti proaste pentru şoferi! Mai multe străzi din oraş se închid traficului rutier în perioada următoare.

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, a aprobat închiderea circulației rutiere, pe bulevardul Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean.

Restricţiile sunt valabile în perioada 11-14 august, între orele 00-04. În această perioadă se fac teste pentru omologarea noului tramvai, conform Programului de teste și încercãri avizat de AFER. La intervale de maxim 30 minute, circulația rutierã va fi deschisã, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.

Municipalitatea anunţă că se va închide şi traficul rutier pe strada Verde, pe tronsonul cuprins între str. Martir Gabriela Tako și str. Silistra. Aici restricţiile sunt valabile în perioada 16-31 august, în vederea executării lucrărilor la reţeua de termoficare a oraşului.

Pe lângă strada Verde, tot în perioada 16-31 august, se va închide traficului rutier și strada Martir Gabriela Tako, pe tronsonul str. Verde – str. Martir Alexandru Grama.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente