Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCirculaţia rutieră şi a mijloacelor de transport în comun, închisă în centrul...

Circulaţia rutieră şi a mijloacelor de transport în comun, închisă în centrul Timişoarei, în această seară

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Atenţie, şoferi! Se închide traficul rutier în zona centrală a oraşului, în această seară, timp de o oră. La fel şi circulaţia mijloacelor de transport în comun, va fi deviată.

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier, în această seară, între orele 21 – 22, în vederea desfășurării procesiunii religioase prilejuite de serbarea hramului „Sfântul Iosif cel Nou de la Partoş”.

Practic traficul va fi complet închis pe traseul: Catedrala Mitropolitană – bd. 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bd.Regele Ferdinand – Catedrala Mitropolitană.

Şi circulaţia mijloacelor de transport în comun va fi afectată, după cum urmează:

  • autobuzele de pe liniile 33 si 33 barat vor întoarce la Piaţa Regina Maria (Spitalul de Copii Louis Ţurcanu) şi vor folosi staţiile de tramvai de la Catedrala Mitropolitană,
  • troleibuzele liniei 16 vor circula pe traseul liniei 15, între Poşta Mare şi Complexul Studenţesc;
  • autobuzele liniei Expres 3 vor circula normal pe traseul tur Apicultorilor – Gara de Nord. Pe traseul retur, vor circula pe bulevardul Regele Ferdinand I, apoi pe bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul V. Pârvan şi apoi va reveni pe traseul normal.

2 COMENTARII

  1. Ahhh, simt cum se coace articolul despre horticultura, alta pusculita robuliana. Lasati-ma sa ghicesc: fritz e de vina pentru dezastrul verde din oras (corect, de altfel) si horticultura de fapt e plina de oameni competenti care iubesc orasul, dar neamtul fritz uraste romanii si nu-i lasa sa faca treaba din aia buna, cum erau ei obisnuiti.

    Pont gratis: nu uitati sa amintiti ca saful de la
    Horti are diplome si studii in domeniu, exact ca si culita. Ca robu lua numa oameni scoliti, domle, eruditi. De aia a avut cele mai bune mandate de primar din universul cunoscut, cum ii place lui sa se laude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare