AcasăStiriSocialDuminică are loc Timişoara City Marathon! Ce străzi vor fi închise pentru...

Duminică are loc Timişoara City Marathon! Ce străzi vor fi închise pentru acest eveniment?

Duminică are loc a V-a ediție a evenimentului de alergare Timișoara City Marathon, în cadrul căruia se va da startul la patru curse.

Este vorba despre maratonul de 42 km cu plecare de la Otelec, semimaratonul de 21 km cu plecare de la Sânmihaiu Român și cursele de 10, respectiv 3 km cu plecare de la Stadionul “Știința” – Baza 1 UPT.

Organizatorii s-au pregătit cu o serie de măsuri active pentru preîntâmpinarea transmiterii virusului SARS-COV-2 (Covid 19), dintre care amintim: reducerea numărului de participanți la curse, portul obligatoriu al măștii în spațiu deschis până la plecarea în cursă și după trecerea liniei de finish, măsurarea temperaturii în prezența unui cadru medical la start, prezența substanțelor dezinfectante la linia de start-finish și punctele de hidratare.

Organizatorii vor purta mască de protecție pe toata durata concursului.

Participarea la evenimentul Timișoara City Marathon 2021 se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale privitoare la situația incidenței cumulate al infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Conform ultimelor instrucțiuni, participanții vor trebui să prezinte Certificatul Verde la preluarea kitului sau la linia de start.

Traseul curselor cronometrate va urma în mare parte cursul canalului Bega, însă vor fi locații unde circulația autovehiculelor va fi restricționată, după cum urmează:

Închidere străzi:

  • Bd. Vasile Pârvan: se închid ambele sensuri. Va fi afectată ieșirea și intrarea în parcarea Universității de Vest Timișoara (pe ambele părți), între 09:00 și 13:00.
  • Bd. Corneliu Coposu: se închid ambele sensuri
  • Bd. Pestalozzi: se închid ambele sensuri
  • Spl. Nistrului, între Str. Pestalozzi și Bdul 3 August: se închid ambele sensuri
  • Str. Traian Lalescu: se închid ambele sensuri, de la strada Ioan Curea până la Bdul V Pârvan
  • În zona Piața Romanilor se vor închide străzile: Str. I. L. Caragiale, Str. Dr. Gh. Marinescu, Str. Episcop J. Lonovici, strada din stânga bisericii (cu clădirea Liceului W. Shakespeare) duminică, între 09 00 și 14 00.

Restricții trasee mijloace de transport în comun, duminică 24.10.2021, 09:00 – 14:00

Liniile 16, E3, E7 și E8, care circulă pe Bd. Pestalozzi și Bd. Vasile Pârvan, nu vor putea circula pe acest tronson, între orele mai sus menționate.

Închidere Stadion Știința (Baza 1 UPT), interval orar 8:00-15:00 pentru sportivii neparticipanți la concurs.

Mai multe detalii despre înscriere, program și condiții de participare pot fi aflate pe timisoaracitymarathon.ro.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente