Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandal în trafic la PARANGHELIA organizată de ţiganii din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La orele prânzului nuntă mare în Timişoara, acolo unde Bobby Bunescu îşi mărită fata. Dacă în urmă cu două zile Bobby îşi însura băiatul, astăzi a venit rândul ficei acestuia să ia drumul căsniciei. Alaiul s-a strâns pe strada Simion Bărnuţiu, de unde s-au încolonat şi au pornit pe strada Gării la Palatul Ţigănesc unde are loc petrecerea.

Atenţi supravegheaţi de poliţişti şi de mascaţi, unii dintre aceştia au ignorat cu tupeu regulile de circulaţie şi au întors pe linia dublă continuă chiar în faţa Poliţiştilor de la Rutieră. Aceştia nu au stat pe gânduri şi i-au tras imediat pe dreapta pe şoferii tupeişti. Unul dintre ţigani aflat la volanul unui Mercedes s-a „revoltat” strigând în gura mare: „Doamne câtă răutate !, Ce-am făcut ? Acum vrei să mă baţi ? Vă rog să vă prezentaţi şi să îmi spuneţi numele şi secţia”  Poliţistul i-a explicat că acesta a întors pe linia dublă continuă chiar în faţa lor şi să-i prezinte documentele autoturismului şi permisul de conducere. Dar pentru a vedea toată întâmplarea, urmăriţi filmuleţul de mai jos.

La scurt timp ţiganii au ajuns la Palatul de pe strada Gării, acolo unde petrecerea va dura până la ora 20:00, cu manele, grătare, purceluşi la tavă şi băuturi alese pentru invitaţi.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XZkRCHCSpgo&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Arsi la buzunar pentru nepurtarea mastii

Polițiștii din Timiș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la...

Se lanseaza primul manual de educatie rutiera pentru copii

Asociația EDIT prin proiectul ,,Ora de Educație Rutieră”, inițiativă parte a Programului Național ,,România...