Sofer-din-Hunedoara-prins-drogat-la-volan

Inconștiență crasă din partea a doi tineri din Hunedoara, care acum câteva zile mai exact în data de 13 ianuarie 2017, se plimbau drogați cu mașina prin Timișoara.

Din primele informații obținute de reporterii Vocea Timișului, atât șoferul cât și pasagerul care îl însoțea erau sub efectul unor substanțe halucinogene. Aceștia au fost opriți la un control de rutina pe Bulevardul Pârvan de agenții Poliției Rutiere. Cazul a fost preluat si de polițiștii antidrog, care efectuează cercetări în acest caz.

„La data de 13 ianuarie 2017 în jurul orei 01:13 polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru un control pe Bulevardul Pârvan un autoturism condus de un șofer de 18 ani. Polițiștii au procedat la testarea conducătorului cu aparatul DrugTest 5000 rezultatul fiind pozitiv la consumul de substanțe psihotrope, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive din sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere a autovehiculului sub influența unor substanțe psihoactive”, a declarat pentru voceatimisului.ro, Ancuța Murariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.