Rizia-Tudorache-Roxana-Iliescu-Georgeta-Savoiudr-01

Roxana Iliescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PMP Timiş. Anunţul a fost trimis în această seară către presa locală însoţit şi de o declaraţie a fostei șefe a popularilor din Timiș, care își explică decizia.

“Funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este o responsabilitate foarte mare, mai ales în acest moment, în care problemele județului și ale timișenilor sunt multe și stringente. Tocmai de aceea, am decis să renunț la funcția de conducere a PMP Timiș, cel puțin pentru o perioadă de timp. În urma consultării cu domnul președinte, Traian Băsescu, am ajuns la concluzia că domnul profesor Radu Șumălan este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președinte interimar al organizației județene”, a declarat Roxana Iliescu.

Noul președinte al PMP Timiș va rămâne în funcție până în primăvară, atunci când vor avea loc noi alegeri. Șumălan a candidat din partea PMP Timiș pentru funcția de senator, însă din cauza scorului mic obținut de partid nu a reușit să intre în Parlament după alegerile din 11 decembrie. În 2016 filiala Timiş a PMP a mai fost condusă şi de Ion Răducanu, urmare a fuziunii dintre UNPR şi PMP. Roxana Iliescu a devenit preşedinte al CJ Timiş în vara anului 2016, în baza protocolului semnat de ALDE, PMP şi PSD pentru conducerea CJ Timiş.

1 COMENTARIU

  1. Roxana Iliescu a fost demisa de Consiliului Executiv Judetean. Traian Basescu a aprobat propunerea Consiliului Executiv Judetean din data de 16.01.2017. In aceasta seara nici un membru CEJ nu se afla in Timis.

Comments are closed.