Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriRoxana Iliescu, DEMISIE de la șefia PMP Timiș. Cine e succesorul impus...

Roxana Iliescu, DEMISIE de la șefia PMP Timiș. Cine e succesorul impus de Traian Băsescu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Roxana Iliescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PMP Timiş. Anunţul a fost trimis în această seară către presa locală însoţit şi de o declaraţie a fostei șefe a popularilor din Timiș, care își explică decizia.

“Funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este o responsabilitate foarte mare, mai ales în acest moment, în care problemele județului și ale timișenilor sunt multe și stringente. Tocmai de aceea, am decis să renunț la funcția de conducere a PMP Timiș, cel puțin pentru o perioadă de timp. În urma consultării cu domnul președinte, Traian Băsescu, am ajuns la concluzia că domnul profesor Radu Șumălan este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președinte interimar al organizației județene”, a declarat Roxana Iliescu.

Noul președinte al PMP Timiș va rămâne în funcție până în primăvară, atunci când vor avea loc noi alegeri. Șumălan a candidat din partea PMP Timiș pentru funcția de senator, însă din cauza scorului mic obținut de partid nu a reușit să intre în Parlament după alegerile din 11 decembrie. În 2016 filiala Timiş a PMP a mai fost condusă şi de Ion Răducanu, urmare a fuziunii dintre UNPR şi PMP. Roxana Iliescu a devenit preşedinte al CJ Timiş în vara anului 2016, în baza protocolului semnat de ALDE, PMP şi PSD pentru conducerea CJ Timiş.

1 COMENTARIU

  1. Roxana Iliescu a fost demisa de Consiliului Executiv Judetean. Traian Basescu a aprobat propunerea Consiliului Executiv Judetean din data de 16.01.2017. In aceasta seara nici un membru CEJ nu se afla in Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare